Când începe asfaltarea bulevardului. Primarul Ionel Ciunt avansează un nou termen (video)

Ritmul sisific în care se desfășoară lucrările pentru reabilitarea celui mai important drum care străbate Zalăul, de altfel singurul bulevard din oraș, a adus șoferii în pragul disperării. Reprezentanții municipalității susțin că, pe sectorul de drum cuprins între Casa de Pensii și intersecția cu Strada Lupului, mai precis în zona Gării, muncitorii de la Citadin muncesc la decopertarea asfaltului (evident, cu pauzele de rigoare, cea mai lungă fiind de aproape două săptămâni!!!) de mai bine de o lună. Între timp însă, în urma ploilor căzute zilele trecute, care au spălat carosabilul, pe acest segmentau răsărit o puzderie de gropi. Astfel încât, la orele de maximă circulație, și nu numai, traficul în zonă devine deja infernal. Să nu mai vorbim despre pagubele pe care craterele le produce mașinilor ce trec prin zonă.

În urmă cu o săptămână, reprezentanții Primăriei Zalău ne spuneau că lucrările de frezare au fost oprite 10 zile “din cauza precipitațiilor”. Desigur, fiecare dintre noi poate să înțeleagă ce vrea din această declarație, atâta tot că noi vă garantăm că precipitațiile căzute deasupra acelui sector de drum nu au depășit (cu condescendență) patru zile. Astfel că, așa cum promitea onor Primăria, cei de la Citadin ar fi trebuit să reia la începutul acestei săptămâni lucrările în forță. Ei bine, din păcate, doar “lucrări în forță” pe Bulevard nu am văzut. Pardon, pentru a fi cât mai puțin părtinitori, trebuie să recunoaștem că luni dimineața, la prima oră, undeva în zona stației Mol, doi-trei muncitori de la Citadin se rezămau plictisiți de câteva borduri pe marginea drumului. Era început de săptămână, iar mahmurela din weekend își spunea, probabil, cuvântul.

Aceeași Primărie ne informa, tot acum câteva zile, că nu avem de ce să ne mirăm că nu vedem muncitori în zonă, pentru că lucrările se desfășoară noaptea. Da, așa este, însă este vorba despre “noaptea minții”, pentru că, dacă s-ar fi muncit la capacitate maximă măcar o noapte, două, lucrările de decoperare ar fi fost deja finalizate, cel puțin până la intersecția cu Strada Lupului. Deci, încă mai decopertăm “cu succes”, dar cel mai probabil o facem cu periuța de dinți, și nu cu utilaje profesioniste. Cel puína sta ne relevă situația de la fața locului.

Cu toate acestea, trebuie să recunoaștem că, decât deloc, este totuși bine că se face ceva, fie și în ritmul acesta. Motiv pentru care primarul Ionel Ciunt nu a vrut să ne dea un termen exact pentru începerea asfaltării în zonă, edilul promițându-ne însă că, în maxim 14 zile, sectorul de bulevard, astăzi decopertat, va fi acoperit cu asfalt. Așadar, răbdare și tutun.

3 Thoughts to “Când începe asfaltarea bulevardului. Primarul Ionel Ciunt avansează un nou termen (video)”

  1. Anonim

    Adevarul despre cum functioneaza grupul infractional numit PSD cititi la adresa: comisarul.ro/articol/dezvaluiri-socante-din-interiorul-psd!-tara-e-cond_947403.html

  2. Anonim

    Intrebari:1.Are CITADIN inginer CFDP? 2.Cine frezeaza zona (banuiesc INSERCO,care inchiriaza freza)? 3.Drumul spre ORTELEC de ce nu este gata de asfaltat?As vrea raspunsuri,dar cred ca cei mai mari specialisti in drumuri sunt Ciunt si Balajel,pt ca noul director de la CITADIN nu cred ca a confirmat.

  3. Anonim

    Minciună și incompetență cât încape, noul director de la Citadin vorbește când îi dau voie Maria Marc și Balajel, adică niciodată !

Leave a Comment