Fotografia unui zălăuan, selectată într-un proiect National Geographic

Un instantaneu surprins de către fotograful zălăuan Lucian Milaş a fost ales de către un editor al National Geographic, alături de alte 29, pentru „Pop Color Story”, o selecţie de imagini postate site-ul liderului mondial în domeniul geografiei, cartografiei și explorării.
Proiectul a avut ca temă „explozie de culoare”, propunerea venind din partea lui Kristen McNicholas, editor foto asociat la comunitatea online Nat Geo Your Shot. Fotografia realizată de către Lucian Milaş a fost selectată din peste 16.000 de imagini, de la portrete şi peisaje, la evenimente culturale ori elemente de arhitectură.
„Am vrut să explorați culoarea, să experimentaţi cum să obţineţi o compoziție eficientă și să investigaţi modul în care percepem culoarea”, le-a transmis editorul competitorilor.
Fotograful zălăuan s-a înscris în proiect cu o imagine surprinsă de la înălţime, la o fermă, în care apar şase vaci în iarbă. „O mică fermă în apropierea drumului… am înălţat drona deasupra vacilor şi am făcut fotografia”, spune Lucian. În vârstă de 36 de ani, tânărul susţine că a luat primul contact cu fotografia în urmă cu aproximativ trei ani. El nu se află la prima înscriere pe platforma online, însă este pentru prima dată când îi este selectată o fotografie.

Leave a Comment