Atunci când tupeul își face de cap

Fotografia pe care vi-o prezentăm vorbește de la sine, nu mai are nevoie de prezentare. Se întâmplă în zona centrală a Zalăului, orașul în care zălăuanii care stau la curte își parchează mașinile în drum, pe drumul și așa îngust, dar asta nu le sare în ochi stimabililor de la Poliția Locală. Zalăul este orașul unde parcarea de la Spitalul Județean de Urgență are mai tot timpul zeci de locuri libere, iar în fața Casei Armatei, pe drum, se parchează la greu pentru că așa suntem noi și pentru că ni se permite. Vrem reguli, dar nimeni nu vrea să le respecte, iar asta se întâmplă acolo unde cei care ar trebui să asigure ordinea și disciplina sunt neputincioși sau nu vor să se implice mai mult. Chiar credem că este timpul să renunțați la Poliția Locală și să-i lăsați pe cei de la Poliția Rutieră să-și facă treaba.
M. S.

13 Thoughts to “Atunci când tupeul își face de cap”

 1. […] Fotografia pe care vi-o prezentăm vorbește de la sine, nu mai are nevoie de prezentare. Se întâmplă în zona centrală a Zalăului, orașul în care zălăuanii care stau la curte își parchează mașinile în drum, pe drumul și așa îngust, dar asta nu le sare în ochi stimabililor de la Poliția Locală. Zalăul este orașul unde parcarea de la Spitalul Județean de Urgență are mai tot timpul zeci de locuri libere, iar în fața Casei Armatei, pe drum, se parchează la greu pentru că așa suntem noi și pentru că…  » Mai multe detalii […]

  1. Vica

   Recomanda-i celui din centru sa-și parcheze mașina in parcarea Spitalului Județean și ai rezolvat problema, stimata redacție!!!

   1. Costel

    Vica draga , nu ai inteles nimic. Sunt cel putin 4 parcari in centru. La primarie gasesti locuri dar lenea e mare . Sau de ce sa dai 2 lei? Ce are sula cu prefectura?

 2. Nicu

  Cine ii opreste pe cei de la Politia Rutiera sa is faca treaba?

  1. ADY

   Bine spus. Politia rutiera este o mascarada. Sunt inexistenți. Își completează echipele cu cei de la politia locala. Când ați văzut ultima data un polițist de la rutiera sa dea o amenda pt o parcare în ultimi 10-15 ani?
   Iar pt activitatea politiei ocale răspunderea este a lui Fort Călin, administratorul orașului, cel care a numit conducerea și care coordonează activitatea politiei locale.

 3. cetatean

  Si daca are roamanul garaj, tot in strada parcheaza, nici macar in curtea lui.

 4. Anonim

  Locala este in subordinea lui Fort, cam slab se misca pt un viitor aspirant la functii politice de rang inalt

 5. Ionel

  La Spitalul județean, cu toată parcarea, daca vii cu autobuzul trebuie sa te călărești peste autoturismele oprite în stația de autobuz. Mai sus, trotuar blocat de mașini, te obliga sa mergi pe carosabil, la urgenta la fel .
  Ce faceți domnilor de la Poliția locală, sau sunteți în concediu toți ?

 6. Anonim

  Parcarea de pe laterala stadionului, de pe str. B.P.Hasdeu este goală, dar o bandă de circulație de pe strada este ocupată de mașini parcate. Polițiștii(ha,ha) locali, care patrulează(😃) prin zona nu vad situația. Toți poarta ochelari de soare că niște adevărați gangsteri. Dar și cei din primărie, care trebuie sa le verifice activitatea, poarta ochelari…de cal.

  1. Anonim

   Nu polițiști locali sunt de vina. Conducerea primăriei, Ciunt și Fort Călin sunt responsabil de degringolada din oraș.

 7. Anonim

  Din cauza incompetentei si a dezinteresului total al Politiei locale , acest oras arata ca un oras din Maroc, Tunisia sau Egipt. Este inadmisibil ca pentru 5 mii de lei lunar, sa se plimbe pe strada si sa nu le sara nimic ”in ochi”.Sunt mai multe masini parcate pe trotuar decat in parcari. In statatia de transport local de langa blocul D38, str.Gh.Doja ma dau jos din autobuz ”calcand ”pe pavilionul masinilor, este tot timpul ocupata de masini parcate. Autobuzul opreste in strada, blacand singura banda de urcare si creeand ambuteiaje.
  Cum pestele de la cap se impute cred ca primul vinovat este seful localei, si cu toti cei din subordine care nu-si justifica salariul.Poate or mai fi si altii.
  Domnule Primar va rog sa-i puneti la treaba, sau sa desfintati aceasta institutie platita din banii contribuabililor.Uitati-va nu mai departe de Cluj, Oradea, Sibiu acolo nu vezi parcata nici o masina pe pistele de biciclisti de pe carosabil, nemaivorbind e trotuare.
  DE CE ACOLO SE POATE SI LA NOI NU !

 8. Anonim

  Câți din cei nemulțumiți de aici ați sunat vreodată la politie, la oricare, și sa reckati aceste parcări?
  Voi nu faceți nimic, politia națională și ceea locala, doarme în papucii statului, iar șefii lor rad de noi, de voi.

Leave a Comment