Angajatorii din Sălaj caută mână de lucru

Agenţii economici din judeţul Sălaj pun la bătaie 192 de locuri de muncă vacante. Posturile sunt disponibile prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Sălaj şi sunt valabile în perioada 9-16 octombrie.

Locurile de muncă vacante sunt disponibile în industria confecţiilor, industria lemnului, industria alimentară, comerţ, producţie şi prestări servicii. Cele mai multe şanse de angajare le au sălăjenii cu studii medii cu sau fără calificare în anumite domenii de activitate. Astfel, din cele 192 de oferte doar una singură se adresează persoanelor cu studii superioare pentru un post de manager proiect. Angajatorii sălăjeni caută: confecţioneri asamblori articole din textile, muncitori necalificaţi, cusători piese din piele şi înlocuitori, şoferi autoturism-camionetă, tâmplari universali, manipulant mărfuri, vânzători, gestionari depozit, electricieni în construcţii, instalatori instalaţii tehnico sanitare şi de gaze, ospătari, barmani, bucătari, ajutor bucătar, mecanici auto, maşinist la maşini pentru terasamente, instalatori apă canal, manipulant mărfuri şi agent comercial. Oferta de muncă este disponibilă în municipiul Zalău şi în localităţile Ciocmani, Bobota, Şimleu Silvaniei, Crişeni, Jibou şi Panic. Persoanele interesate se pot adresa la sediul AJOFM Sălaj.

Alte articole

One Thought to “Angajatorii din Sălaj caută mână de lucru”

  1. Fanica

    Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul „Info” la adresa de email: Myh_Fan@yahoo.com

Leave a Comment