Cum îţi ajuţi bebeluşul cu nas înfundat cu Tonimer lab Hypertonic

Sanatatea tractului respirator a unui nou-nascut provoaca adesea entuziasm si anxietate pentru parinti, iar anxietatea este cu atat mai intensa daca bebelusul are nasul infundat. Este aceasta afectiune la fel de periculoasa pe cat pare? Sa luam in considerare problema mai detaliat si sa aflam ce putem face. Nas infundat bebelusi?

Cauzele nasului infundat

Cauzele nasului care curge si congestiei nazale la un nou-nascut pot fi diverse:

  • umiditatea din camera este sub 50% (membranele mucoase suprauscate pot provoca umflaturi);
  • igiena insuficienta a cavitatii nazale a nou-nascutului (caile nazale sunt partial infundate cu secretii, ceea ce provoaca dificultati de respiratie);
  • proces inflamator la nivelul mucoasei;
  • alergii etc.

Ce sa faci daca cel mic are nasul infundat

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca orificiile nazale sunt curate. In acest sens, solutia hipertonica sterila de apa de mare Tonimer lab Hypertonic, cu 2% salinitate, te poate ajuta. Aceasta solutie hipertonica sterila de apa de mare are o actiune decongestionanta si asigura un somn linistit copilului, fara a provoca dependenta.

Ai grija sa pui copilul sa adoarma cu capul putin ridicat, preferabil pe o parte. Schimba periodic pozitia capului si, pe masura ce mucusul este secretat si se acumuleaza in nas, indeparteaza-l.

In timpul hranirii, nou-nascutul poate elimina din gurita mamelonul deoarece ii este greu sa respire atunci cand nasul este blocat. Prin urmare, impreuna cu laptele sau formula, bebelusul poate inghiti o cantitate mare de aer. Dupa hranire, trebuie sa tii copilul in pozitie verticala mai mult timp, ajutandu-l sa scape de aerul din stomac.

Nas infundat copii? Da, poate provoca disconfort, perturba somnul si creste riscul de complicatii respiratorii. Din fericire, poate fi tinut sub control, iar parintii trebuie sa intreprinda masuri inca de la primele simptome.

In cazul nou-nascutilor, multe functii ale corpului nu sunt suficient dezvoltate, iar tulburarile respiratorii pot fi si mai periculoase decat in cazul unui adult.

Pentru siguranta bebelusului tau, asigura-te ca ii cureti nasul suficient de bine si de des astfel incat acesta sa poata respira normal, mai ales cand mananca sau doarme.

Tonimer lab este un brand ce sustine sanatatea si igiena cailor respiratorii, cu produse pe baza de apa de mare, recomandate in afectiuni precum raceala si gripa, rinita alergica si non-alergica, congestie nazala, sinuzita, bronsiolita, otita medie acuta si igiena nazala zilnica. Alege-le din cea mai apropiata farmacie!

2 Thoughts to “Cum îţi ajuţi bebeluşul cu nas înfundat cu Tonimer lab Hypertonic”

  1. […] Sanatatea unui nou-nascut este adesea o cauza de anxietate si entuziasm pentru parinti, iar anxietatea este cu atat mai intensa daca bebelusul are nasul infundat. Este aceasta afectiune la fel de periculoasa pe cat pare parintilor? Sa luam in considerare problema mai detaliat si sa aflam ce sa facem atunci cand se intampla sa avem de-a face cu un nas infundat bebelusi. Cauzele nasului infundat Cauzele nasului care curge si congestiei nazale la un nou-nascut pot fi diverse: umiditatea din camera este sub 50% (membranele mucoase suprauscate pot provoca umflaturi);…  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.