Șase cazuri de coronavirus în Sălaj, conform datelor furnizate de Casa Jurnalistului

Conform paginii oficiale Casa Jurnalistului, o comunitate independentă de jurnaliști, în județul Sălaj ar fi șase cazuri de pacienți infectați cu noul coronavirus. Pagina menționată prezintă și o hartă dinamică, ce se actualizează în timp real precum și sursele folosite. Astfel, joi la ora 11, pe hartă apăreau în județul Sălaj 6 (șase) cazuri. Reamintim că ultima comunicare a autorităților privind numărul de cazuri confirmate în Sălaj a fost în 16 martie la ora 10, atunci când aveam un singur caz de infectare cu noul coronavirus Covid-19, respectiv un tânăr care a fost internat în Cluj Napoca și care ulterior s-a vindecat. De atunci, autoritățile județene, respectiv prefecturile, se supun unui ordin (foto jos) ce interzice comunicarea oricăror date legate de numărul persoanelor infectate, pe județe. Cu toate acestea, pe pagina Grupului de comunicare strategică ce aparține Guvernului României, respectiv pe tabelul bazat pe datele furnizate de Ministerul Sănătății apare numărul total de cazuri pe țară (2.940 cazuri și 92 de decese, date afișate joi la ora 11) însă totalul de cazuri repartizate pe fiecare județ nu coincide, la final, cu cifra totală.

Alte articole

15 Thoughts to “Șase cazuri de coronavirus în Sălaj, conform datelor furnizate de Casa Jurnalistului”

 1. Jhon doe

  Pai da, sa nu se informeze pana ajungem ca la Suceava

 2. Anonim

  Minciuni,Marc a zis ca nu sunt in Salaj.

 3. cetatean

  Dupa Marc te uiti? Asta a mintit toata viata.

 4. Anonim

  Va multumim ca ne informati! ???Presa are nevoie de sustinere din partea autoritatilor pt ca este singura care ne poate face mai responsabili in aceasta situatie! Si-au intors tori fata de la jurnalisti si i-au abandonat, desi iata ca ei sunt singurii care ne mai informeaza corect si la timp!! Autoritatile salajene nu au ce sa faca in prezenta acestui ordin absurd venit de la Bucuresti. Pai lumea ar fi mai responsabila, dobitocilor, daca ar vedea ca sunt cazuri si la noi. Conducatorii isi taie craca de sub picioare mintind zilnic. Rusine celor pe care i- am ales, de la Guvern si pana la presedinte, rusine sa va fie. Va bateti joc de oameni.

  1. Anonim

   Rusine celor pe care i-am ales rand pe rand ,dupa 1989 incoace ,ca nu au fost in stare sa puna la punct sistemul de sanatate.

  2. Anonim

   Comunicatul oficial este dat de catre autoritati nu presa la descoperit ,stai relax eu am citit de pe biziday de exemplu

   1. Anonim

    Total neadevarat! N a dat nicio autoritate nimic, pe grupul de comunicare steategica al guvernului respectiv harta facuta in colaborare si pe informatiile de la Min. SANATATII, ciftele erau vechi, Salajul avea 1 caz la ora 14. Cred c asi acum la ora asta tot un caz are. Nu mai dezinforma, suntem satui de minciunile lor penibile!!!

 5. Anonim

  naravurile de securist nu sunt asa de usor de abandonat.bietul nea Nicu,a ajuns la zid din cauza asta.

 6. Alex

  Informația se gaseste pe https://stirioficiale.ro , fiti responsabili ?

  1. Anonim

   Alex, pui degeaba linkul asta, cu un site care si- a updatat informatiile la.ora 13 FIX. Intelegi? Acest articol a fost postat la ora 10 dimineata, poate asa iti e mai usor sa sesizezi problema care a peristat din 16 martie cand s a oprit orice comunicare de cifre si.pana astazi. Felicitari jurnalistilor!

 7. Alh

  PSD – PNL aceeași mizerie ! Nu uitați asta.

 8. Inchideti granitele !

  In timp ce incearca sa ascunda cacatul sub pres, porcii liberali aduc cohorte de infecti din diaspora, aia care i-au votat. Va fi si mai rau !

 9. Zalaoan

  Cu cat se ascunde adevărul cu atât ne v a fi mai greu,romii nu prea stau in odaie le lor,sunt pericol public,ar trebui carantinati la marginea orasului,așa ar fi corect și sănătos din partea autorităților!!!

 10. Anonim

  De ce nu suntem testați toți? Altfel nu se v a opri răspândirea,de ce se așteaptă Raul cel mai rău,după ce murim după ce naiba te mai testează?

 11. Me

  Felicitări jurnaliști corecți și obiectivi! Va mulțumim! Hai, ca încă nu e totul pierdut..

Leave a Comment