Prefectul îi urechează pe şefii deconcentratelor sălăjene

Prefectul Ionel Ciunt i-a urecheat vineri, în cadrul Colegiului Prefectural, pe şefii din instituţii sălăjene care nu şi-au realizat planul de acţiuni programat pentru primul trimestru al anului. „M-am uitat peste stadiul de implementare a Planului de acţiuni pe trimestrul I din 2013 pentru realizarea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare 2013-2016 la nivel judeţean, şi ori n-aţi înţeles foarte bine, ori formularul nu este conceput aşa cum trebuie, altfel nu-mi explic de ce există instituţii care înregistrează măsuri scadente în trimestrul I”, le-a spus prefectul directorilor de deconcentrate.
Pe „lista neagră” au fost incluse instituţii precum Garda de Mediu, Direcţia Sanitar Veterinară şi Pentru Siguranţa Alimentelor, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Direcţia Agricolă Judeţeană şi Direcţia Judeţeană pentru Cultură. Reprezentanţii respectivelor instituţii s-au întrecut în a oferi explicaţii, unii recunoscând chiar că au completat eronat formularul.
„Dacă v-am cerut să întocmiţi rapoartele pe trimestru, aşa să le faceţi”, le-a transmis tranşant Ionel Ciunt, după care le-a comunicat ca până luni să transmită în scris Instituţiei Prefectului Sălaj o notă, în care să justifice nerealizările din primele trei luni ale acestui an.
Tot până luni, oficialii deconcentratelor au obligaţia de a-l înştiinţa pe prefect cu privire la modul în care sunt recuperate zilele libere de 2 şi 3 mai.

4 Thoughts to “Prefectul îi urechează pe şefii deconcentratelor sălăjene”

  1. hi hi

    si asa de tare s-au speriat, sefii de la deconcentratelor , ca s-au cacat pe ei !!!
    prefectul nu a aflat inca, ca cine l-a pus pe el in functie, tot asa i-a numit si pe cacatii de la deconcentratelor in funtie
    dar , vorba lui Oprescu: pulimea vrea sange, deci sa il dam

  2. maria

    Praf in ocii prostimii, cica ne-am pus pe treaba…

Leave a Comment