Cristian Lazăr este noul primar al orașului Șimleu Silvaniei

După numărarea voturile exprimate de șimleuani la alegerile parţiale de duminică, Cristian Lazăr, candidatul PNL, a câștigat alegerile cu un procent de 50,18% din voturi, urmat de  Romeo Sabou, candidatul PSD, cu un procent de 42,62%. Tulbure Călin, candidat independent, a obţinut un procentaj de 3,62%, iar Bob Virgil (candidat USRPlus) a avut 3,57 % din voturi.

Preşedintele PNL Sălaj, Lucian Bode, a salutat într-o postare pe facebook, alegerea liberalului Cristian Lazăr (27 de ani) în funcţia de oraşului Şimleu Silvaniei, precizând faptul că acesta este cel mai tânăr primar de oraş din România.

″Şimleu Silvaniei a ales bine şi de această dată! A ales Viitorul! Victoria tânărului liberal Cristian Lazăr la alegerile locale din Şimleu Silvaniei este victoria întregii comunităţi! A unei comunităţi care a ales viitorul şi care priveşte cu încredere înainte. (…) A fost o campanie intensă, curată, construită într-o abordare îndrăzneaţă, în primul rând axată pe proiecte, în care a primat mesajul pozitiv şi constructiv”, a scris Lucian Bode, pe contul său de Facebook.

M. S.

7 Thoughts to “Cristian Lazăr este noul primar al orașului Șimleu Silvaniei”

 1. Anonim

  Felicitări, încă o data PNL castiga

 2. Anonim

  Bafta ,multă putere de muncă, d-l Lazăr Cristian

 3. Celentano

  Sector lămuri simleuoaniii in curând ce alegere proasta au făcut!!! Vezi bucureștenii cu Nicusor și clotide!

 4. Doru

  Nu va uitati dupa Celentano, si-a dat examenul la Zalau. Tabula rasa, nu gandeste absolut deloc, ca nu poate! Saracu’!
  Felicitari, d-le primar!

 5. Silviu

  Celentano este un pensionar, cu pensie babana, care mai este platit de pesedisti suplimentar, cu bani nemunciti.

Leave a Comment