Opinia cititorului

“Locuiesc în Zalău, pe strada Arţarului, de la sfârşitul anului 2011, an în care am reabilitat noi drumul cu fonduri proprii. De atunci, drumul, în lungime de aproximativ 300 de metri, s-a deteriorat extrem de rău, devenind impracticabil. Am făcut sesizări telefonice şi pe email către Primăria Zalău cum că drumul a devenit foarte greu de circulat, dar nu am primit niciun răspuns de la ei. Precizez că în email am ataşat şi poze. Nu am pretenţia să îl asfalteze; vreau doar să îl facă practicabil.
Marţi dimineaţă mi s-a rupt blindajul de la masină din cauza gropilor formate pe stradă, autoturismul este tot timpul plin de noroi, stropit până pe capotă din cauza patinajului din fiecare dimineaţă când merg la serviciu şi îmi duc copiii la cămin. Vreau să cred că, în calitate de cetăţean şi contribuabil al Zalăului, am să circul şi eu pe strada mea în condiţii normale”.
Corina Ţurcaş

Alte articole

6 Thoughts to “Opinia cititorului”

 1. Anonim

  Voteaza primarul propus de pnl si vei avea asfalt in acest an

 2. !!!!

  Tot la fel e si pe strada Crangului din zalau !!!!

 3. Anonim

  sunt avotati destui, de ce nu mergeti la unul sa va reprezinte in instanta?

 4. Anonim

  esista o aplicatie cicic alert, o puteti folosii pentru a semnaliza problem aflate in aria institutiilor publice, inclusive primaria

 5. Pe strada ta vrei sa circuli ????? Poi daca e strada ta sa tio faci singura . Nu din banii tututror contriubabililor . Mai sunteti si nesimtiti .

 6. Anonim

  sdasdaskdbasd esti cumva ceva bugetar sau ceva de genu
  Nu ii strada ei pe strada aia sunt 8 pozitii si pana in pezent sunt construite din cate am inteles 4-5 case . Daca avea domnu primar teren in zona era asfaltat uitativa in cartierul nou care stim toti a cui este domnu primar acolo cum a fost posibil sa asfaltati tot cartieru sa trageti curent sa faceti drumuri /trotuare canalizare ilumionat public si in alte zone din oras cum este Strada Altarului nu sa putut pune macar niste piatra sa se poata cat de cat circula pe acel drum poate daca isi ia domnu primar teren in zona o fie interes din partea municipalitati sa repare drumul

Leave a Comment