Ultima probă a examenului de bacalaureat s-a încheiat tot fără incidente

Potrivit comunicatului de presă emis de Inspectoratul Școlar Județean Sălaj (ISJ Sălaj), la ultima probă scrisă a examenului de bacalaureat, susținută la disciplina Limba și literatura maternă, prezența a fost foarte mare. Astfel, din totalul celor 250 de candidați înscriși la examen în această sesiune 246 (98,40 % ) au fost prezenți și doar patru candidați au lipsit.

La fel ca în cazul primelor două probe scrise de examen, și utima probă scrisă s-a desfășurat în condiții de normalitate și de siguranță. Nu s-au înregistrat tentative de fraudă sau alte incidente.

Subiectul și baremul de corectare vor fi publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație pe subiecte.edu.ro. Potrivit informării emise de către ISJ Sălaj, primele rezultate se vor afișa în data de 3 iulie. Eventualele contestații vor putea  fi depuse tot în aceeași zi, între orele 12 -18. Rezultatele finale se vor publica în data de 7 iulie.

One Thought to “Ultima probă a examenului de bacalaureat s-a încheiat tot fără incidente”

  1. […] Potrivit comunicatului de presă emis de Inspectoratul Școlar Județean Sălaj (ISJ Sălaj), la ultima probă scrisă a examenului de bacalaureat, susținută la disciplina Limba și literatura maternă, prezența a fost foarte mare. Astfel, din totalul celor 250 de candidați înscriși la examen în această sesiune 246 (98,40 % ) au fost prezenți și doar patru candidați au lipsit. La fel ca în cazul primelor două probe scrise de examen, și utima probă scrisă s-a desfășurat în condiții de normalitate și de siguranță. Nu s-au înregistrat tentative de fraudă sau alte… Citeste mai mult […]

Leave a Comment