Sala de sport inaugurata la Gradinita Pinochio Zalau

Sala de sport inaugurata la Gradinita Pinochio ZalauGradinita cu Program Prelungit Pinochio din Zalau are, incepand de ieri, o sala de sport spatioasa si moderna. La inaugurarea noului spatiu au fost prezenti directorul unitatii, Maria Labo, primarul municipiului Zalau, Radu Capalnasiu, inspectorul scolar general Ioan Abrudan, inspectorul de specialitate Maria Roza, cadrele didactice si parintii copiilor. In deschiderea evenimentului, oficialii au taiat panglica de inaugurare a salii de sport, dupa care a avut loc sfintirea spatiului de catre reprezentantii bisericii. Surpriza care a urmat a adus zambete largi pe fetele invitatilor: un minunat spectacol de dansuri sustinut de micutele gazde.

Potrivit directorului gradinitei, Maria Labo, lucrarile pentru construirea salii de sport se ridica la 20.000 de lei, fonduri provenind din conturile Asociatiei de Parinti Pinochio, anume cei 2 la suta din impozitul pe venituri, si fonduri de la primarie. Proiectul pentru realizarea salii de sport a fost aprobat si sustinut de catre parinti si educatoare. Am avut parte de sprijin si din partea autoritatilor locale si judetene pentru a crea un nou spatiu de joaca, dar si de educare a copiilor, a afirmat directorului gradinitei, Maria Labo. Inaugurarea salii de sport a avut loc in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Invatamantului Salajean.

Gradinita Pinochio este cea mai mare unitate de invatamant prescolar din judet, care are inscrisi in acest an peste 300 de copii.

Alte articole

Leave a Comment