Finantari nerambursabile pentru proiecte culturale

Finantari nerambursabile pentru proiecte culturaleAdministratia Fondului Cultural National (AFCN) a lansat a doua sesiune de finantare nerambursabila pentru proiecte culturale in 2011. Institutia amintita ofera, in fiecare an, finantari nerambursabile artistilor, institutiilor publice, organizatiilor neguvernamentale si persoanelor juridice de drept privat care desfasoara activitati culturale. Proiectele sunt sprijinite de la data semnarii contractului si pana in 15 noiembrie 2012. Sunt sprijinite proiecte culturale in domenii precum artele vizuale si arhitectura, activitati muzeale, teatru, dans, muzica, patrimoniu cultural national, patrimoniu imaterial, management cultural si formare profesionala, interventie culturala, educatie si diversitate culturala. Suma maxima ce poate fi solicitata pentru un proiect este de 70.000 lei, cu 20.000 lei mai mare decat in prima sesiune de finantare.

Perioada de inscriere a proiectelor este cuprinsa intre 15 noiembrie – 15 decembrie 2011, iar inscrierile se fac online, la www.afcn.ro.

Termenul limita de inscriere este 15 decembrie, ora 16, in timp ce suma disponibila pentru prezenta sesiune este de 8.300.000 lei, aproape dublul sumei disponibile pentru precedenta sesiune.

AFCN este o institutie publica aflata in subordinea Ministerului Culturii si Patrimoniului National.

Alte articole

Leave a Comment