Festivitate de premiere la Şcoala Gimnazială Nr.1 Agrij, în cadrul proiectului „Sălajul Interactiv”

Prof. Groza Florina Maria

Luni, 15 iunie 2015, la Şcoala Gimnazială Nr.1 Agrij, în prezenţa dnei inspector prof. Jurcă Ildiana de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Sălaj, a d-nei Meseşan Viorica reprezentant al Consiliului Judeţean Sălaj, a dlui Pop Marin de la Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău şi a d-lui Marina Mircea din partea ADI Sălaj Plus, s-a desfăşurat festivitatea de premiere din cadrul proiectului „Sălajul intractiv”.
Eleva Pop Raluca Ioana s-a clasat în fruntea ierarhiei judeţene, ocupând locul I. Premiul acordat a constat într-o tabletă, iar contribuţia ei, eseul având ca temă „Caracterizarea fizio-geografică a comunei Agrij” va apărea în catalogul de promovare „Sălajul Ineractiv”. Astfel, efortul ei susţinut, din perioada vacanţei de vară, când s-a dedicat unui studiu de cercetare geografică, a fost răsplătit cu un premiu pe măsură.
În demersul ei de cercetare a fost îndrumată şi sprijinită de prof. îndrumător Pop Simona Veronica, prof. coordonator Groza Florina Maria şi susţinerea d-nei dir. Pavel Aurelia.
Consider că acest proiect a venit atât în sprijinul profesorilor şi al elevilor, cât şi al comunităţii locale, deoarece cunoaşterea orizontului local constiuie o preocupare permanentă pentru învăţare, în vederea realizării scopului instructiv-educativ în rândul elevilor: instructiv pentru că elevii îşi însuşesc numeroase cunoştinţe, deprinderi şi educativ pentru că aceştia se ataşează de ţinutul natal în care trăiesc, formând premisele dezvoltării patriotismului.

Alte articole

One Thought to “Festivitate de premiere la Şcoala Gimnazială Nr.1 Agrij, în cadrul proiectului „Sălajul Interactiv””

  1. Liviu

    Acest program iti aduce bani! Noutate absoluta pentru toti cei care vor sa castige bani in timpul liber! Vino si convinge-te! Totul este absolut serios si de incredere! Vei vedea imediat ca ai facut alegerea cea mai buna! Lucrezi part-time, acasa, si castigi bani! Te astept sa ceri acum detalii mai multe la adresa de email: liviu3591@yahoo.com

Leave a Comment