Educaţie financiară pentru tinerii din Cehu Silvaniei

 

Aproximativ 130 de elevi ai Liceului Tehnologic “Gh. Pop de Băseşti” din Cehu Silvaniei şi peste 40 de părinţi şi profesori de la unitatea de învăţământ respectivă, de la Şcoala Maghiară “Gyulafi Laszlo” şi de la Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” au luat parte, ieri şi astăzi, la un program ce a avut drept scop îmbunătăţirea comunicării dintre copil-părinte, dar şi educaţia financiară a adolescenţilor. Astfel, într-un cadru interactiv, trainerul Luca Dezdimir, din Timişoara, le-a prezentat tinerilor noţiuni de educaţie financiară, după care adulţii au fost cei care au avut parte de un modul asemănător, tema discuţiilor fiind “Ce putem face când nu mai avem bani?”. Programul a continuat cu o prelegere despre comunicarea eficientă dintre elevi, profesori şi părinţi, cadrul interactiv fiind cel care a favorizat schimbul de opinii, a declarat iniţiatoriul programului, prof. Diana Susman de la Liceul Tehnologic care a găzduit evenimentul. Ulterior, a avut loc o întâlnire cu părinţii elevilor din diferite clase de liceu, pentru o discuţie pe tema comunicării eficiente dintre copil-părinte. Acest modul, ca şi cel anterior, a fost susţinut de trainerul timişorean Simona Hupov.

3 Thoughts to “Educaţie financiară pentru tinerii din Cehu Silvaniei”

  1. Anonim

    Si uite asa ne facem ca facem ceva. Dealtfel suntem primii din Europa la traininguri,intalniri cat mai pompoase si cu rasunet mai ales in presa.Rezultatul = 0 Dar bifam organizarea unei activitati care ne vor aduce merite profesionale si nadajduim si la o recompensa financiara pentru „efortul” depus.
    Bravo!!!

  2. Anonim

    Corectura: .organizarea unor…si nu unei

    Scuze

  3. „O semnam, dar o trimitem anonima” … vorba lui Caragiale. 🙂

    Pentru cei care au timp sa carcoteasca, ofer cateva informatii in plus despre eveniment:
    1. evenimentul a fost organizat GRATUIT, in cadrul Proiectului Avantaj la start http://proiectul.avantajlastart.net
    2. Proiectul a ajuns la editia a V a si ofera materiale si activitati de educatie complementara pentru adolescenti si tineri la nivelul intregii tari.
    3. Ne bucuram ca avem ca parteneri in cadrul proiectului nume sonore ca: Agentia Nationala Antidrog, Greenpeace Romania, Inspectoratul de Politie Timis, Organizatia Salvati copiii, etc.

    Rezultatele, intr-adevar, nu vin peste noapte, dar perseverenta de care am dat dovada de-a lungul editiilor pe care le-am organizat ne face sa credem ca rezultatele nu vor intarzia sa apara.

    Domnule Anonim, va invitam la lansarea urmatoarei editii, in toamna anului viitor, pentru a va convinge singur :).

Leave a Comment