Tânăr din Pericei: băut, fără permis, dar cu chef de a șofa

Viitorul sună bine. Chiar dacă a consumat băuturi alcoolice, iar permisul de conducere îi era reținut, un tânăr din Pericei s-a urcat la volan și a condus pe drumurile publice. Noroc că polițiștii l-au prins, iar acum este cercetat penal.

Zilele trecute, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au depistat în trafic un tânăr ce conducea un autoturism cu toate că avea permisul reținut. Autoturismul a fost oprit în trafic pe drumul comunal 103, în localitatea Pericei. În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. De asemenea, tânărul a fost testat, rezultatul fiind 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal și continuă cercetările în vederea administrării probatoriului și dispunerii măsurilor legale.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Tânăr din Pericei: băut, fără permis, dar cu chef de a șofa”

  1. […] Viitorul sună bine. Chiar dacă a consumat băuturi alcoolice, iar permisul de conducere îi era reținut, un tânăr din Pericei s-a urcat la volan și a condus pe drumurile publice. Noroc că polițiștii l-au prins, iar acum este cercetat penal. Zilele trecute, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Crasna au depistat în trafic un tânăr ce conducea un autoturism cu toate că avea permisul reținut. Autoturismul a fost oprit în trafic pe drumul comunal 103, în localitatea Pericei. În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că tânărul avea dreptul de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment