Șoferi beți și drogați pe drumurile Sălajului

În ultimele zile, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj au depistat în trafic nenumărați conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor. Numai în ultimele zile, polițiștii au depistat patru oferi care conduceai chiar dacă au consumat alcool.

Un astfel de șofer băut a fost depistat zilele trecute de către polițiștii Biroului Rutier Zalău în timp ce conducea pe strada Moigradului din oraș. Bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a ales cu dosar penal. Conducătorul auto mirosea a alcool, astfel că a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente, în vederea administrării întregului probatoriu.

Alcoolul și Bihorul

Un alt șofer băut a fost depistat tot în Zalău. Este vorba despre un bihorean în vârstă de 46 de ani. Orădeanul a fost oprit în trafic și testat cu aparatul alcoolscop, rezultând o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar polițiștii continuă cercetările pentru comiterea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului. Un alt șofer băut a fost depistat în Șimleu Silvaniei. Zilele trecute, polițiștii au fost sesizați să intervină la un accident de circulație produs în zona autogării din Șimleu Silvaniei. În urma constatărilor și verificărilor polițiștilor a reieșit că un bărbat de 58 de ani, din Șimleu Silvaniei, în timp ce conducea un autoturism nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu autovehiculul din fața sa, care era condus de un bărbat de 31 de ani din comuna Nușfalău. În urma evenimentului nu a rezultat victime, doar pagube materiale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului din Nușfalău și 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul bărbatului domiciliat în Șimleu Silvaniei. Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Beția la volan

Un alt șofer sub influența alcoolului a fost depistat pe raza municipiului Zalău. Șoferul, un bărbat de 47 de ani, mirosea a alcool, iar testarea realizată la fața locului a indicat valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Și în acest caz, șoferul este cercetat penal.

One Thought to “Șoferi beți și drogați pe drumurile Sălajului”

  1. […] În ultimele zile, polițiștii Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj au depistat în trafic nenumărați conducători auto aflați sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor. Numai în ultimele zile, polițiștii au depistat patru oferi care conduceai chiar dacă au consumat alcool. Un astfel de șofer băut a fost depistat zilele trecute de către polițiștii Biroului Rutier Zalău în timp ce conducea pe strada Moigradului din oraș. Bărbatul în vârstă de 50 de ani s-a ales cu dosar penal. Conducătorul auto mirosea a alcool, astfel că a fost testat cu aparatul alcoolscop,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment