S-a crezut în vârf de munte. Zălăuan prins cu un ATV neînmatriculat

Unii chiar cred că nu trebuie să respecte reguli. Un zălăuan de 20 de ani a fost prins de polițiști în timp ce se deplasa pe drumurile publice din municipiu cu un ATV neînmatriculat. Mai mult, ATV-ul era radiat în Germania.

Tânărul circula cu ATV-ul pe strada Dunării din oraș, aici fiind oprit de polițiști pentru că nu avea numere de înmatriculare. Mai mult, polițiștii au constatat că autovehiculul fusese radiat din circulație de autoritățile germane în luna mai a anului 2021. De asemenea, acesta nu era înmatriculat în România. Acum, bărbatul este cercetat penal.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “S-a crezut în vârf de munte. Zălăuan prins cu un ATV neînmatriculat”

  1. […] Unii chiar cred că nu trebuie să respecte reguli. Un zălăuan de 20 de ani a fost prins de polițiști în timp ce se deplasa pe drumurile publice din municipiu cu un ATV neînmatriculat. Mai mult, ATV-ul era radiat în Germania. Tânărul circula cu ATV-ul pe strada Dunării din oraș, aici fiind oprit de polițiști pentru că nu avea numere de înmatriculare. Mai mult, polițiștii au constatat că autovehiculul fusese radiat din circulație de autoritățile germane în luna mai a anului 2021. De asemenea, acesta nu era înmatriculat în România.… Citeste mai mult […]

Leave a Comment