Scad infracțiunile în Sălaj

Din datele oferite de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj (IPJ Sălaj) reiese faptul că la nivel de județ se constată o scădere a infracțiunilor comise în primele opt luni ale acestui an, atât în mediul urban cât și în cel rural.

A scăzut numărul infracţiunilor de tâlhărie cu 8,33%, a celor de furt cu 5,91% și celor legate de distrugere cu 16,72%, aceste infracțiuni deținând împreună o pondere însemnată din totalul infracțiunilor sesizate contra patrimoniului la nivel de județ (77,97%). Se constată și o scădere a furturilor din locuințe cu 18,38%, precum și din societățile comerciale. În același timp, au scăzut furturile din autovehicule cu 53,33%, și furtul componentelor auto cu peste 60%. Cu privire la infracțiunile din mediul rural, se observă o scădere cu 50% a furturilor din buzunare, poșete și genți. În perioada analizată, numărul infracţiunilor stradale sesizate a înregistrat o scădere cu 23,66%.

Potrivit lui Anton Marius Stupar – comisar șef de poliție în cadrul IPJ Sălaj, „aceste rezultate pozitive nu se vor opri aici, poliția sălăjeană continuă să fie un factor de securitate şi stabilitate, având o contribuţie semnificativă la scăderea și menţinerea sub control a fenomenului infracţional și la asigurarea desfăşurării în condiţii optime de siguranță a vieții comunității”.

3 Thoughts to “Scad infracțiunile în Sălaj”

  1. […] Din datele oferite de Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj (IPJ Sălaj) reiese faptul că la nivel de județ se constată o scădere a infracțiunilor comise în primele opt luni ale acestui an, atât în mediul urban cât și în cel rural. A scăzut numărul infracţiunilor de tâlhărie cu 8,33%, a celor de furt cu 5,91% și celor legate de distrugere cu 16,72%, aceste infracțiuni deținând împreună o pondere însemnată din totalul infracțiunilor sesizate contra patrimoniului la nivel de județ (77,97%). Se constată și o scădere a furturilor din locuințe cu… Citeste mai mult […]

  2. Ion

    Scad in statistici ! Ca sa dea bine! Realitatea e însă alta!!!

  3. Marie

    Cum naiba scad, cand presa locala zilnic, ne serveste stiri cu infractiuni….?

Leave a Comment