Poliţiştii înscrişi în cursa pentru cele mai înalte fotolii din IPJ Sălaj

Şapte ofiţeri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj s-au înscris la concursurile organizate în perioada următoare pentru cele mai importante trei fotolii din instituţie. Doi dintre ei îşi încearcă norocul pentru câte două funcţii de conducere.
Astfel, pentru comanda IPJ Sălaj, lupta se dă, la fel ca la concursul precedent, în urma căruia niciun candidat nu a luat notă de trecere, între actualul desemnat la şefia Inspectoratului şi fost împuternicit pe post, Miron Ştirb, şi desemnatul de la Poliţia Municipală Zalău, Gabriel Terheş. Al doilea post din Poliţia sălăjeană este râvnit tot de doi ofiţeri. Este vorba despre Sorin Pop, şeful Biroului de Investigaţii Criminale, şi Cosmin Mureşan, şeful Serviciului de Investigaţii Criminale.

Acesta din urmă s-a înscris şi în cursa pentru şefia Poliţiei Zalău, post pentru care luptă alţi patru purtători de epoleţi: Gabriel Terheş, Pompiliu Sturzu, adjunctul de la Municipală, Florin Lupu, şeful Biroului Ordine Publică şi Teodor Ardelean, cel care conduce Secţia de Poliţie Rurală Crasna.
Viitorul comandant al IPJ Sălaj va fi stabilit în 6 noiembrie, când este programat, la sediul IGPR, concursul pe post. Concursul pentru desemnarea persoanei care va prelua scaunul de adjunct, ocupat, în prezent, prin împuternicire, de către ginerele primarului din Zalău, Călin Rolnic, va avea loc în 14 noiembrie, la Bucureşti. În aceeaşi zi, la Zalău, va avea loc şi concursul pentru şefia Poliţiei Municipale.

Alte articole

Leave a Comment