Colonelul Florin Pop, sălăjeanul care a coordonat misiunea pompierilor români de stingere a incendiilor în Grecia, este noul șef al Centrului Operațional Național

Cunoscut pentru că a coordonat misiunea românească de stingere a incendiilor din Grecia, colonelul Florin Pop din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj este noul șef al Centrului Operațional Național din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Colonelul Florin Pop este sălăjean, a absolvit ca șef de promoție Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza, a absolvit un masterat în domeniul științelor juridice și deține nenumărate titluri și certificate de specializare în diferite domenii de activitate, toate referitoare la situații de urgență. De-a lungul anilor, colonelul Florin Pop a ocupat mai multe funcții de coordonare în structurile militare de pompieri, iar anul trecut a condus misiunea pompierilor români de stingere a incendiilor din Grecia.  Începând de luni, timp de șase luni, Florin Pop va coordona Centrul operațional Național al IGSU. „Este o împuternicire pe funcție și vom încerca să îndeplinim alături de ceilalți colegi din echipă, strategia de consolidare și dezvoltare a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, strategie specifică direcției pe care urmează să o coordonez. Luni trebuie să fiu la București și să îmi preiau noile sarcini de serviciu. Sunt onorat de oportunitatea care mi s-a oferit, am convingerea că vom face treabă bună și vom reprezenta un pilon puternic în angrenajul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență”, a declarat pentru Magazin Sălăjean, colonelul Florin Pop.

 

One Thought to “Colonelul Florin Pop, sălăjeanul care a coordonat misiunea pompierilor români de stingere a incendiilor în Grecia, este noul șef al Centrului Operațional Național”

  1. […] Cunoscut pentru că a coordonat misiunea românească de stingere a incendiilor din Grecia, colonelul Florin Pop din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” Sălaj este noul șef al Centrului Operațional Național din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Colonelul Florin Pop este sălăjean, a absolvit ca șef de promoție Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza, a absolvit un masterat în domeniul științelor juridice și deține nenumărate titluri și certificate de specializare în diferite domenii de activitate, toate referitoare la situații de urgență. De-a… Citeste mai mult […]

Leave a Comment