Caravana TBIPay ajunge la Zalău – 3 decapotabile așteaptă să fie câștigate

Caravana TBIPay ajunge luni, 2 mai, și în municipiul Zalău. Cele 3 mașini cabrio marca SAAB puse la bătaie ca premiu în cadrul unei tombole vor putea fi admirate în parcarea Zalău Value Center între orele 9:30 și 18:00. 

 

Echipa TBIPay prezentă la fața locului va răspunde tuturor întrebărilor publicului legate de campanie și tombolă, precum și despre achiziționarea de mașini în rate.

Acest eveniment face parte dintr-o campanie națională care se desfășoară în perioada 15 aprilie – 15 mai. Pentru a participa la tombola trebuie să achiziționați o mașină în rate în valoare de minim. 20.000 lei de la unul din partenerii auto ai TBI Pay. Marea extragere va avea loc în data de 19 mai pe pagina de Facebook a TBI Pay.

One Thought to “Caravana TBIPay ajunge la Zalău – 3 decapotabile așteaptă să fie câștigate”

  1. […] Caravana TBIPay ajunge luni, 2 mai, și în municipiul Zalău. Cele 3 mașini cabrio marca SAAB puse la bătaie ca premiu în cadrul unei tombole vor putea fi admirate în parcarea Zalău Value Center între orele 9:30 și 18:00.    Echipa TBIPay prezentă la fața locului va răspunde tuturor întrebărilor publicului legate de campanie și tombolă, precum și despre achiziționarea de mașini în rate. Acest eveniment face parte dintr-o campanie națională care se desfășoară în perioada 15 aprilie – 15 mai. Pentru a participa la tombola trebuie să achiziționați o… Citeste mai mult […]

Leave a Comment