Gheorghe Tadici a fost ales pentru a opta oară în Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal

Fostul selecţioner a primit cel mai mare număr de voturi din partea alegătorilor – 134

La revedere, domnule Dedu! Bun venit, Constantin Din! Aceasta ar fi concluzia după alegerile ce au avut loc joi pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, eveniment în care fostul arbitru internaţional, Constantin Din, l-a spulberat pe cel care a condus destinele handbalului Românesc în ultimii opt ani. 157 la 66 în favoarea lui Din a fost scorul voturilor din turul 2 al algerilor, după ce în primul tur, rezultatele au arătat astfel: Constantin Din (95), Alexandru Dedu (79), Bogdan Voina (48), Maximilian Gavrilă (1).

Diferenţa a fost mare şi la alegerile pentru funcţia de vicepreşedinte, unde Sorin Dinu, tot un fost arbitru internaţional, coleg de brigadă cu Din, a învins-o cu 126 la 91 pe fosta internaţională, Steluţa Luca.

Pentru Consiliul de Administraţie şi-au depus candidatura 38 de persoane, care s-au luptat pentru 15 locuri. La fel ca în urmă cu patru ani, managerul formaţiei zălăuane, Gheorghe Tadici, a fost ales cu cel mai mare număr de voturi, 134, câştigând astfel al optulea mandat în Consiliul de Administraţie al FRH.

Ceilalţi membri din CA sunt: Gabriel Armanu (121 voturi), Adrian Cosman (99), Viorel Mazilu (98), Liana Costea (98), Marius Marocico (84), Marian Joiţă (82), Răzvan Caba (81), Mihai Bocan (77), Cristian Potora (71), Flaviu Sâsâeac (71), Rudi Stănescu (71), Ion Mihăilă (69), Petru Ghervan (68) şi Alin Cârligeanu (68).

Foto: Cristi Preda (gsp.ro)

2 Thoughts to “Gheorghe Tadici a fost ales pentru a opta oară în Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal”

  1. […] Fostul selecţioner a primit cel mai mare număr de voturi din partea alegătorilor – 134 La revedere, domnule Dedu! Bun venit, Constantin Din! Aceasta ar fi concluzia după alegerile ce au avut loc joi pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Handbal, eveniment în care fostul arbitru internaţional, Constantin Din, l-a spulberat pe cel care a condus destinele handbalului Românesc în ultimii opt ani. 157 la 66 în favoarea lui Din a fost scorul voturilor din turul 2 al algerilor, după ce în primul tur, rezultatele au arătat astfel:… Citeste mai mult […]

  2. Marius Coste

    Respect dom’ Profesor! Nu se poate fara batrani, punct.

Leave a Comment