Autotren plin cu porumb, răsturnat în curtea profesorului Ioan Abrudan

Un eveniment rutier soldat cu o victimă și pagube materiale a avut loc marți, în jurul orei 16, în Zalău, la intersecția străzilor Kossuth Lajos și Andrei Șaguna. Un TIR încărcat cu porumb, condus de un bărbat, s-a răsturnat pe marginea carosabilului. Șoferul a fost rănit, fiind preluat la scurt timp după producerea accidentului de o ambulanță. La fața locului au sosit echipe ale pompierilor și poliției, urmând să stabilească, în urma cercetărilor, cauzele care au dus la producerea accidentului. Aproape toată cantitatea de marfă s-a împrăștiat în curtea profesorului Ioan Abrudan, loc în care, de altfel, de nenumărate ori au mai avut loc astfel de accidente.

8 Thoughts to “Autotren plin cu porumb, răsturnat în curtea profesorului Ioan Abrudan”

 1. 403

  Norocos om! Purcei, galițe are?

 2. Anonim

  Si sa spui ca nu poti ingrasa porcu cu o luna inainte de craciun :-)))))

 3. Dan

  Norocos profesorul Abrudan. La un anumit interval,are ” noroc” sa i se umple curtea din senin , de diverse …Totul pe gratis, de -i ajunge pt tot neamul si Poarta Salajului ….

 4. Drum bun !

  Romanii chiar cred ca razand se indreapta moravurile. Gresit. Statul n-o sa-si dea singur amenda pt starea drumului si nici n-o sa-l indrepte doar asa ca rad unii. Aia cu „Ridendo…” merge la oamenii simtiti.

 5. Marie

  Nu ridiculizati un astfel de nenorocire……

  1. Anonim

   sa multumeasca psd…ului…..

 6. Serios vorbind!

  Imi pare rau de necazul omului, insa problema Domnului Abrudan se va rezolva abia cand se va finaliza soseaua de centura pe toata lungimea ei, iar traficul freu va fi interzis pe Kossuth.

 7. Anonim

  Domnucule Primar Ciunt ….da pe strazile principale cu lucrari de ce nu astupa nimeni santurile de la intersectiile cu stradutele laterale …..deja si atelierele auto sunt pline ….nu mai este loc…ca si la spitale

Leave a Comment