Autoarea accidentului de la Jibou, transferată la spitalul din Baia Mare

Sanda Ungur, şoferiţa în vârstă de 21 de ani care a provocat accidentul mortal de la Jibou, a fost transferată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Baia Mare.
„Pacienta a fost preluată de echipa medicală a UPU Zalău la ora 19.20, a fost evaluată, stabilizată, diagnosticată, i-a fost acordată asistenţă medicală de urgenţă impusă de caz, după care, în jurul orei 23, a fost transferată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă „dr. Constantin Opriş” Baia Mare”, ne-a declarat dr. Liliana Neaga, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău.
A.V.

2 Thoughts to “Autoarea accidentului de la Jibou, transferată la spitalul din Baia Mare”

  1. Pop

    Mare tragedie, dar viaţa merge mai departe, noi trebuie să învăţăm din asemenea tragedii, ar trebuii, şoferul răspunde în asemenea situaţii,trebuie să te asiguri chiar să opreşti indiferent de semnalele fără barieră, când vizibilitatea este 100% că nu vine tren, atunci dai drumul! Condoleanţe familiilor cu deces, putere de viaţă şoferiţei.

  2. […] “Pacienta a fost preluata de echipa medicala a UPU Zalau la ora 19.20, a fost evaluata, stabilizata, diagnosticata, i-a fost acordata asistenta medicala de urgenta impusa de caz, dupa care, in jurul orei 23, a fost transferata la UPU a Spitalului Judetean de Urgenta “dr. Constantin Opris” Baia Mare”, a declarat dr. Liliana Neaga, managerul Spitalului Judetean de Urgenta Zalau, pentru magazinsalajean.ro. […]

Leave a Comment