Copil accidentat pe trecerea de pietoni

Un accident de circulaţie soldat cu rănirea unui copil a avut loc cineri, 18 mai, la ora 7.45, când un zălăuan de 34 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Horea, din municipiul Zalău, nu a acordat prioritate de trecere unui copil de 11 ani. Acesta din urmă mergea cu trotineta şi se angajase în traversarea regulamentară a străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.
În urma impactului, pietonul a fost rănit ușor. Șoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
A.V.

3 Thoughts to “Copil accidentat pe trecerea de pietoni”

 1. Env

  Scuze, am şi eu o întrebare, mai ales dvs. cât şi poliţiei! Este şi de când, traversare regulamentară a trecerii pentru pietoni pe trotinetă sau bicicletă? Că vânătoarea în darea amenzilor a poliţiei către soferi e zilnic vizibilă prin satul zalãu, dar cu precizare mai trebuie vânat şi pietonii care cauzează asemenea evenimente sau altele, făcând necaz altei familii. Şi vă rog cineva să facă un articol prin care să atragă atenţia poliţiei că ATV-urile nu sânt pentru drumuri publice în alte ţări civilizate, gălăgie raliuri fără probleme! Depăşirea vitezei nu este aceeaşi pentru toate categoriile!

 2. Anonim

  1. dev ce nu se pornesc radarele fixe din oras?
  2. de ce nu sunt amendati cei care parcheaza pe trecerile de pieton sau in imediata apropiere,(caci asta este cauza acestui accident)
  3. de ce nu se face ediucatie rutiera in scoli, in loc de religie?

 3. Anonim

  cand te arunci ca bezmeticu pe trecerea de pietoni nu se numeste traversare regulamentara.

Leave a Comment