Augustin Suciu, zălăuanul care va împlini 100 de ani, felicitat de edilul Zalăului

Un zălăuan care urmează să împlinească venerabila vârstă de 100 de ani a fost felicitat, astăzi -12 mai, de edilul municipiului Zalău – Ionel Ciunt. Este vorba despre Augustin Suciu, care s-a născut în 14 mai 1922 în comuna Bălan, loc în  care a crescut și a copilărit și unde timp de 35 de ani a condus Școala Generală din localitate ocupând funcția de director.

Astfel, cu două zile înainte de a împlini onarabila vârstă a fost felicitat de primarul Ionel Ciunt, care i-a oferit o diplomă aniversară, o distincție din partea primăriei, dar și un stimulent financiar în valoare de 1.000 de lei.

”Am avut bucuria să-l felicit astăzi pe domnul Suciu Augustin, fostul director al școlii din Bălan, timp de 35 de ani, care sâmbăta, 14 mai 2022 împlinește vârstă de 100 de ani. Am oferit cu această ocazie o diplomă aniversară, o distincție din partea Primăriei municipiului Zalău și un stimulent financiar în valoare de 1.000 de lei. Îi doresc multă sănătate și La mulți ani!”, a transmis Ionel Ciunt, primarul municipiului Zalău.

Augustin Suciu trăiește alături de cele două fiice ale sale într-un apartament din Zalău.

Sursa foto: facebook Primăria Municipiului Zalău

4 Thoughts to “Augustin Suciu, zălăuanul care va împlini 100 de ani, felicitat de edilul Zalăului”

  1. […] Un zălăuan care urmează să împlinească venerabila vârstă de 100 de ani a fost felicitat, astăzi -12 mai, de edilul municipiului Zalău… Citeste mai mult […]

  2. […] Un zălăuan care urmează să împlinească venerabila vârstă de 100 de ani a fost felicitat, astăzi -12 mai, de edilul municipiului Zalău…  » Mai multe detalii […]

  3. Bălanean

    La mulți și binecuvântați ani domnule director!

  4. Anonim

    D-le.primar, știți ce pensie încasează fostul director de școală ?

Leave a Comment