Accident între Sânmihai și Poarta Sălajului

Vineri, 1 decembrie, în jurul orei 19, între localitățile Poarta Sălajului și Sânmihaiu Almașului, un tânăr de 20 de ani, din localitatea Sânmihaiu Almașului, a pierdut controlul autoturismului într-o curbă deosebit de periculoasă și a pătruns pe sensul opus de circulație, ciocnindu-se cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 53 de ani, din Baia Mare. În urma accidentului rutier, conducătorul  autoturismului, precum și alți trei tineri aflați în mașină, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la o unitate medicală.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

M. S.

One Thought to “Accident între Sânmihai și Poarta Sălajului”

  1. […] Vineri, 1 decembrie, în jurul orei 19, între localitățile Poarta Sălajului și Sânmihaiu Almașului, un tânăr de 20 de ani, din localitatea Sânmihaiu Almașului, a pierdut controlul autoturismului într-o curbă deosebit de periculoasă și a pătruns pe sensul opus de circulație, ciocnindu-se cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 53 de ani, din Baia Mare. În urma accidentului rutier, conducătorul  autoturismului, precum și alți trei tineri aflați în mașină, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la o unitate medicală. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările, pentru… Citeste mai mult […]

Leave a Comment