Obțineți credite non bancare. Acum!

IFN-urile, sau creditorii nebancari, schimbă peisajul creditării. Prin oferirea de opțiuni alternative de finanțare, IFN-urile oferă împrumutaților mai multe opțiuni și mai multă flexibilitate atunci când vine vorba de alegerea de credite non bancare.
Acest lucru este benefic mai ales pentru împrumutații cu un credit mai puțin perfect, care s-ar putea să nu se califice pentru un împrumut bancar tradițional.

Așadar, cum arată viitorul creditării? Se poate spune cu siguranță că IFN-urile sunt aici pentru a rămâne și vor deveni din ce în ce mai populare în anii următori. Pe măsură ce băncile tradiționale continuă să își înăsprească standardele de creditare, tot mai mulți împrumutați vor apela la IFN-uri pentru credite non bancare.

De ce ar trebui să luați în considerare obtinerea de credite non bancare de la un creditor nebancar

Ați auzit probabil de împrumuturi personale de la bănci, dar ați luat în considerare un împrumut fără verificare în biroul de credit de la un creditor nebancar? Există câteva motive pentru care ar trebui să luați în considerare obtinerea credite non bancare de la un un astfel de creditor. În primul rând, creditorii nebancari sunt adesea mai flexibili atunci când vine vorba de termenii împrumutului personal. Acest lucru înseamnă că este posibil să puteți obține un împrumut personal cu o rată a dobânzii mai mică sau o perioadă de rambursare mai lungă.

În al doilea rând, acestia sunt adesea mai dispuși să lucreze cu persoane cu un credit rău. Dacă aveți un credit rău, este posibil să puteți obține totuși un împrumut personal de la un creditor nebancar. În al treilea rând, creditorii nebancari au, de obicei, un proces de aplicare mai rapid și mai ușor. Acest lucru înseamnă că puteți obține fondurile pentru împrumut mai repede și fără prea multe bătăi de cap.

În al patrulea rând, INF-urile oferă adesea mai multă personalizare atunci când vine vorba de credite non bancare ori banca care acordă cel mai ușor credit. Acest lucru înseamnă că puteți alege o sumă de împrumut și un program de rambursare care să se potrivească nevoilor dvs. unice. Dacă vă gândiți la un împrumut personal, asigurați-vă că ați comparat ofertele atât de la creditorii bancari, cât și de la cei nebancari. S-ar putea să fiți surprins de cât de mult puteți economisi dacă alegeți un creditor nebancar.

Argumente pro și contra împrumuturilor personale de la creditori nebancari

Avantajele

Puteți obține adesea un împrumut personal de la un creditor nebancar cu un credit rău.

Dacă aveți un credit rău, poate fi dificil să obțineți un împrumut personal de la o bancă. Cu toate acestea, există mulți creditori nebancari care sunt dispuși să lucreze cu persoane cu credit rău. Acest lucru înseamnă că este posibil să puteți obține un împrumut personal chiar dacă creditul dvs. nu este perfect.

Este posibil să puteți obține o rată a dobânzii mai mică.

Unii creditori nebancari oferă rate ale dobânzii competitive, ceea ce vă poate economisi bani pe toată durata împrumutului dumneavoastră. Asigurați-vă că comparați ofertele de la mai mulți creditori pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă posibilă.

Este posibil să puteți obține o sumă de împrumut mai mare.

Dacă aveți nevoie de un împrumut mare, este posibil să îl puteți obține de la un creditor nebancar. Acest lucru poate fi util dacă vă consolidați datoriile sau dacă faceți o achiziție majoră.

Dezavantaje

Este posibil să trebuiască să plătiți comisioane de inițiere.

Unii creditori nebancari percep comisioane de inițiere, care se pot adăuga la costul împrumutului dumneavoastră. Asigurați-vă că întrebați despre aceste comisioane înainte de a fi de acord să luați un împrumut.

Este posibil să trebuiască să depuneți garanții.

Unii creditori nebancari solicită garanții, cum ar fi o mașină sau o casă, pentru a vă aproba împrumutul. Acest lucru înseamnă că ați putea pierde garanția dacă nu vă achitați împrumutul.

Este posibil să nu puteți obține un cosemnatar.

Dacă aveți un credit rău, este posibil să nu puteți obține un cosemnatar pentru împrumutul dumneavoastră. Acest lucru înseamnă că veți fi singurul responsabil pentru rambursarea împrumutului, ceea ce poate fi o provocare dacă aveți dificultăți financiare.