COMUNICAT DE PRESĂ

COMUNICAT DE PRESĂ

„PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”

                                                                                                                      Data  13.03.2023 

Creșterea eficienței energetice a sediului SADP Zalău

 În data de 08 decembrie 2022, Municipiul Zalău a semnat contractul de finanțare nr. 139143 pentru proiectul ”Creșterea eficienței energetice a sediului SADP Zalău” – cod proiect C5-B2.2.a-222. Proiectul este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Operațiunea – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.

Beneficiarul proiectului este Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Zalău. Obiectivul proiectului este creșterea eficienței energetice a sediului SADP Zalău.

Valoarea totală a proiectului este de 915.753,89 lei cu TVA. Din aceasta, valoarea eligibilă din PNRR fără TVA este de 769.541,08, valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR suportată de la bugetul de stat este de 146.212,81 lei. Durata implementării proiectului este de 41 luni de la data semnării contractului de finanțare respectiv din 08.12.2022 până în 08.06.2026.

Prin implementarea proiectului se preconizează îmbunătățirea eficienței energetice a clădirii, prin reducerea cu cel puțin 60% a consumului anual specific de energie finală pentru încălzire, a consumului de energie primară totală și a nivelului anual estimat al gazelor cu efect de seră.

Alte informații referitoare la proiect pot fi obținute de la următoarele persoane de contact: manager de proiect – Marius Chiș, email: chismarius@zalausj.ro, purtător de cuvânt – Cristian Bîrjac, email: cristianbirjac@zalausj.ro, tel. 0260/610550.

 

2 Thoughts to “COMUNICAT DE PRESĂ”

  1. […] COMUNICAT DE PRESĂ „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                                       Data  13.03.2023  Creșterea eficienței energetice a sediului SADP Zalău  În data de 08 decembrie 2022, Municipiul Zalău a semnat contractul de finanțare nr. 139143 pentru proiectul ”Creșterea eficienței energetice a sediului SADP Zalău” – cod proiect C5-B2.2.a-222. Proiectul este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Operațiunea – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice. Beneficiarul proiectului este Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Zalău. Obiectivul proiectului este creșterea eficienței energetice a sediului… Citeste mai mult […]

  2. […] COMUNICAT DE PRESĂ „PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                                       Data  13.03.2023  Creșterea eficienței energetice a sediului SADP Zalău  În data de 08 decembrie 2022, Municipiul Zalău a semnat contractul de finanțare nr. 139143 pentru proiectul ”Creșterea eficienței energetice a sediului SADP Zalău” – cod proiect C5-B2.2.a-222. Proiectul este finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, Operațiunea – Renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice. Beneficiarul proiectului este Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Zalău. Obiectivul proiectului este creșterea eficienței energetice a sediului…  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment