Cunoasteti beneficiile vopselei de par fara amoniac?

Da, vorbim despre o alegere intru totul avantajoasa pentru sanatatea podoabei tale capilare, dar si despre eliminarea unei substante nocive din ritualul lunar de ingrijire a parului. Mai mult ca sigur, ai aflat in repetate randuri faptul ca amoniacul este un agent chimic periculos pentru structura firului de par, acesta reusind deopotriva sa ii deterioreze arhitectura, dar si sa te expuna riscului unor alergii puternice. In plus, mirosul sau intepator nu poate fi estompat nici macar de ingredientele aromatice prezente in vopselurile din comert, asa cum sunt uleiurile esentiale, extractul de iasomie sau de cocos, migdalele sau samburii de struguri.

Asadar, daca te-ai decis sa aduci o modificare drastica look-ului tau citadin, cantareste-ti alegerea in favoarea sanatatii firelor de par, deoarece bogatia si amplitudinea podoabei capilare intruchipeaza aspecte care iti pot infrumuseta structura faciala, oferindu-i acesteia o armonie aparte. O vopsea de par fara amoniac pare a fi alternativa care te va scoate din impas, ea fiind blanda si hranitoare pentru firele fragile, sensibile si predispuse la rupere. In continuare, vom vorbi mai pe larg despre avantajele vopselurilor fara amoniac, acestea reusind sa schimbe intru totul perceptia femeilor care nu au testat pana in momentul de fata decat variantele cu amoniac.

Fiind caracterizata de o compozitie naturala, vopseaua fara amoniac devine un suport coloristic mult mai gentil pentru firul sensibil de par, ea continand pe lista ingredientelor nutrimente, uleiuri esentiale provenite din aria vegetala, dar si diferite vitamine. Exceptand faptul ca ele aduc un plus de rezistenta si de stabilitate firului tau de par, aceste ingrediente vor reusi sa iti protejeze si scalpul. In fond, vorbim despre o vopsea de par care poate fi utilizata cu o frecventa mult mai ridicata, aplicarea ei pe firul de par la un interval de doar cateva saptamani nefiind o practica la fel de nociva precum decolorarea care obisnuia sa ne ridice probleme in trecut, asprind si deteriorand parul.

O alta problema pe care o poti elimina o data cu abordarea vopselurilor fara amoniac se raporteaza la lipsa de hidratare pe care o promit majoritatea produselor din comert. In momentul in care amoniacul isi face simtita prezenta pe lista ingredientelor, deja te poti astepta la un rezultat satisfacator pentru o perioada scurta de timp. Dupa „explozia de culoare” va sosi perioada infatisarii degradate a firului de par, acesta pierzandu-si simultan elasticitatea si luminozitatea. Nu acelasi lucru il vei sesiza dupa ce utilizezi vopseaua de par fara amoniac pentru ca ea nu patrunde in profunzime in structura firului de par, ci doar il inveleste intr-o pelicula stralucitoare si hranitoare.

De asemenea, un avantaj pe care il resimt reprezentantele publicului feminin ce nu doresc modificari drastice de culoare se raporteaza la faptul ca vopseaua fara amoniac nu iti va deschide sau inchide nuanta decat cu maximum doua tonuri. Astfel, persoanele care nu s-au mai vopsit in prealabil pot testa o schimbare minora de look, oferindu-si un rasfat de scurta durata. Unul dintre ultimele avantaje pe care ti-l prezentam se raporteaza la diminuarea riscurilor de arsuri, leziunile la nivelul scalpului fiind tot mai adesea sesizate de femeile ce utilizeaza din belsug vopseaua cu amoniac.

Leave a Comment