Prinşi cu ţevi furate în căruţă

Doi tineri, în vârstă de 27 şi 33 de ani din judeţ Bihor, au fost prinşi de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău în timp ce transportau cu o căruţă mai multe bucăţi de ţeavă pentru care nu aveau documente justificative. Cei doi au fost prinşi la începutul acestei săptămâni, pe drumul dintre localităţile Leșmir și Porț, iar în căruţă aveau şapte bucăţi de ţeavă de 2,5 metri fiecare. Din cercetări a reieşit că materialele aparţineau unei societăţi comerciale din judeţul Bihor şi ar fi fost furate de pe un câmp din localitatea Leşmir. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit proprietarului. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Postului de Poliţie Marca sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

 foto cu caracter informativ

2 Thoughts to “Prinşi cu ţevi furate în căruţă”

  1. […] Doi tineri, în vârstă de 27 şi 33 de ani din judeţ Bihor, au fost prinşi de poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Nuşfalău în timp ce transportau cu o căruţă Citeste mai mult […]

  2. Dorin

    Singurul furt serios constatat in Salaj in acest an! Printre cei care au sarbatorit sambata 30 de ani de Consiliu Judetean Salaj nu ati gasit pe nimeni care a furat mai multe tevi sau mai groase?

Leave a Comment