Muza Fest continuă cu expoziţii, concerte şi întâlniri cu poeţii sălăjeni

Programul activităţilor culturale incluse în Festivalul Artelor – „Muza Fest”, dedicat tuturor iubitorilor de cultură din întreg judeţul, continuă şi astăzi, 9 octombrie, începând cu ora 17, la Centrul de Cultură şi Artă al Judeţului (CCAJ) Sălaj cu „Poesis-întâlnire cu poeţii sălăjeni”. La activitate sunt aşteptaţi să participe toţi zălăuanii pasionaţi de arta poeziei.

Potrivit organizatorilor joi, 10 octombrie, începând cu ora 18, la sediul CCAJ din municipiul Zalău va avea loc o expoziţie de pictură a artistului clujean Radu Şerban, urmată de „Arta în grădină” – expoziţie a simpozionului internaţional de arte vizuale din Jibou. Activităţile culturale vor continua cu un concert de jazz, prelegere cu prezentare audio-video, susţinut de Virgil Mihaiu – un cunoscut promotor cultural, profesor de estetica jazzului din Cluj-Napoca. De asemenea, vineri 11 octombrie, începând cu ora 18, zălăuanii sunt aştepaţi la Galeria de Artă „Ioan Sima” unde vor putea lua parte la un workshop de artă decorativă „Ornamentica ceramicii de Zalău”, susţinut de olarul sălăjean Csibi Csaba şi invitaţii săi.
Tot pe parcursul acestei săptămămâni, mai exact sâmbătă, începând cu ora 21, iubitorii de jazz sunt invitaţi la un concert „Jazz-blues Session”, susţinut de Gabriela Costa şi Alex Man, care va avea loc la Vila Vlad din municipiul Zalău.
Reamintim cititorilor noştri că, în perioada 2-18 octombrie, Zalăul este gazda unui maraton de activităţi culturale denumite „Muza Fest” – Festival al Artelor oraganizat de CCAJ Sălaj şi Muzeul Judeţean de Istorie şi Artă Zalău, sub egida Consiliului Judeţean Sălaj.
Pe parcursul săptămânii viitoare, festivalul va continua cu: expoziţii foto, prezentare de proiecţii, lansare de carte, expoziţie de pictură şi workshop de film, evenimente care vor avea loc la CCAJ Sălaj şi la Galeria de Artă „Ioan Sima”. La toate aceste activităţi culturale sunt invitaţi să participe toţi cei care doresc, indiferent de vârstă, intrarea fiind liberă.

Alte articole

Leave a Comment