Mai mulți legumicultori din Sălaj s-au asociat. Legumele de sezon obținute pe Valea Crasnei, lansate pe piață

Fermierii reuniți în Cooperativa „Gospodarii de pe Valea Crasnei” au ieșit deja pe piață cu legumele de sezon obținute în Crasna, Vârșolț și Pericei.

Cooperativa s-a înființat la inițiativa unui grup de legumicultori, producători care au înțeles că numai printr-o formă asociativă își pot asigura piața de desfacere, pot negocia, produce și furniza conform cerințelor. „Primăvara este anotimpul verdețurilor, al salatelor cu arome proaspete şi îmbietoare, din care nu lipsesc delicioasele ridichi. Pe lângă gustul bun, ridichile sunt <bombe> de vitamine, de care este bine să profitați cât sunt în sezon”, este mesajul legumicultorilor. Legumele producătorilor locali sunt vândute în propriul magazin, unitatea fiind situată în Zalău, vis-a-vis de autogară. Membrii fondatori ai cooperativei sunt tineri producători agricoli care practică legumicultura în zona Valea Crasnei.

2 Thoughts to “Mai mulți legumicultori din Sălaj s-au asociat. Legumele de sezon obținute pe Valea Crasnei, lansate pe piață”

  1. […] Fermierii reuniți în Cooperativa „Gospodarii de pe Valea Crasnei” au ieșit deja pe piață cu legumele de sezon obținute de producătorii locali din Crasna, Vârșolț și Pericei. Cooperativa s-a înființat la inițiativa unui grup de legumicultori, producători care au înțeles că numai printr-o formă asociativă își pot asigura piața de desfacere, pot negocia, produce și furniza conform cerințelor. „Primăvara este anotimpul verdețurilor, al salatelor cu arome proaspete şi îmbietoare, din care nu lipsesc delicioasele ridichi. Pe lângă gustul bun, ridichile sunt <bombe> de vitamine, de care este bine să profitați… Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Ce să vezi, CAP-urile nu sunt lucru dracului cum lătrau clănțăii !

Leave a Comment