Intervenții ale pompierilor sălăjeni în urma rafalelor de vânt

Pompierii sălăjeni au fost solicitaţi să intervină, pe parcursul zilei de sâmbătă, la mai multe intervenţii pe raza județului. Dim cauza condiţiilor meteorologice anunțate, de altfel,prin codul galben (intensificărilor locale ale vântului), au fost semnalate diverse evenimente ce au necesitat intervenţii astfel: pe strada 22 Decembrie din Jibou câteva cabluri de telefonie s-au desprins şi au căzut la marginea carosabilului; un copac s-a prăbuşit pe carosabilul drumului dintre localităţile Cehu Silvaniei şi Ulciug; un panou publicitar s-a desprins şi a căzut peste un autoturism pe strada Partizanilor din Şimleu Silvaniei;…

Mai mult...

Locuri de muncă 25.04.2020

locuri de munca salaj

*** Angajez persoană având cunoştinţe operare calculator (redactare) pentru birou de copiat acte.Relaţii la telefon 0752 550 524 sau 0260 660 595 *** ECOPROIECT SRL Zalău angajează INGINER CONSTRUCTOR. Informaţii la telefon 0740 133794. ***SC INSTAL ROS SRL (firmă de salubrizare) cu Punctul de Lucru în Zalău, Str. Fabricii Nr.30/A, Jud. Sălaj angajează mecanic auto cu experienţă. Pentru informaţii la telefon: 0740-599-312 şi pentru CV: office@ct2salaj.ro. *** SC DRUM CONSTRUCT SRL angajează: – un post de operator calculator la poartă – 20 muncitori necalificați în construcții drumuri și poduri –…

Mai mult...

Caz nou de infectare cu coronavirus raportat în Sălaj

Un caz nou de infectare cu coronavirus a fost raportat sâmbătă, în Sălaj. Potrivit raportării, sâmbătă se aflau în carantină 129 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 384 persoane. Toate informațiile cu privire la persoanele depistate pozitiv, starea de sănătate și numărul testelor efectuate sunt comunicate la nivel central de către Grupul de Comunicare Strategică.

Mai mult...

Trei plante care ameliorează efectele asteniei de primăvară

Dacă în această perioadă te simţi obosit şi ai o stare accentuată de slăbiciune ori dureri de cap este posibil să fii o victimă a asteniei de primăvară. Dacă mai adăugăm și efectele nocive, din punct de vedere psihic, al izolării, atunci starea se poate agrava. Fitoterapeuţii îţi recomandă câteva remedii naturale care te vor ajuta să scapi cât mai repede de aceste simptome.

Mai mult...

Tortul mareșalului: JOFFRE, desertul inventat de frații Capșa

Delicioasa “Jofră”, prăjitura pe care o savurăm din câteva înghițituri și a cărei rețetă este atât de simplă, are o istorie aparte. Deși are nume franțuzesc, a fost creată în România, de celebra Casa Capșa din București, în cinstea unui mareșal francez, rețetă inventată de frații Capșa. desertul mai este cunoscut și sub denumirea de Tort Joffre, Tort Mareșal sau Tort Jofră.

Mai mult...