Cum analizezi oferta de pariuri pentru a face biletul zilei

Biletul zilei la pariuri sportive este un termen pe care-l vei vedea pe toate site-urile care oferă pronosticuri și bilete la pariuri sportive. În general aceste bilete au cote realiste (maxim 10), pentru a avea șanse cât mai mari să fie câștigătoare.

Biletul zilei la pariuri sportive este un termen pe care-l vei vedea pe toate site-urile care oferă pronosticuri și bilete la pariuri sportive. În general aceste bilete au cote realiste (maxim 10), pentru a avea șanse cât mai mari să fie câștigătoare.

Dacă vrei să afli cum analizează oferta de pariuri un tipster care formează biletul zilei citește rândurile următoare.

Axează-te doar pe sportul pe care-l urmărești constant

Ideal atunci când pariezi biletul zilei este să pariezi pe un singur sport, de care ești pasionat. Dacă te uiți din an în paște la fotbal, dar urmărești noapte de noapte ce se întâmplă în NBA, atunci ar trebui să faci biletul zilei din baschetul american. La fel cum dacă n-ai urmărit mai mult de 2 meciuri de hochei pe gheață până acum n-are rost să te uiți peste oferta de pariuri din sportul respectiv.

Fă o analiză de ansamblu a ofertei de pariuri din ziua respectivă

Fie că faci biletul seara pentru ziua următoare, fie că realizezi biletul zilei azi dimineața la cafea este important să faci o analiză de ansamblu a zilei. Uităt-te în ce campionate se joacă și pe care dintre ele le urmărești (degeaba se joacă în Tunisia dacă n-ai habar de nimic din acel campionat).

Fă o listă mai lungă cu pronosticuri

Acum, cu oferta-n față și cu 2-3 site-uri utile de statistici deschise, fă o listă cu pronosticurile care ți se par bune pentru a fi jucate pe biletul zilei. Lista respectivă poate fi mai succintă dacă nu sunt evenimente în ziua respectivă sau poate fi foarte lungă dacă este o zi de sâmbătă cu sute de evenimente din fotbal sau o zi de luni cu multe meciuri de tenis, în funcție de sportul preferat.

Ideal ar fi ca atunci când faci lista să-ți notezi și câte un argument, cel mai important, pentru care ai ales pronosticul respectiv. Îți voi spune de ce la punctul următor.

De exemplu dacă iei pe listă peste 2.5 goluri la Manchester City – Tottenham îți notezi că vrei să-l joci astfel pentru că în ultimele 5 etape ambele au câte 4 meciuri încheiate cu minim 3 goluri.

Analizează în detaliu pariurile din listă

Din stufoasa ofertă de pariuri pentru ziua curentă ai mai rămas doar cu câteva pronosticuri. Câteva, însă, poate să însemne chiar și 15-20. Așa că este nevoie să mai scazi numărul lor.

Acum vine și partea cea mai dificilă. Pronosticurile din listă va trebui să le analizezi și altfel decât pur statistic. Ar trebui să te informezi despre echipe probabile, absențe, dar și alte informații care te pot ajuta. Revenind la exemplul cu Manchester City – Tottenham. Chiar dacă toate datele statistice duc spre un meci spectaculos, dacă antrenorul londonezilor anunță că vine să se apere pe 2 linii la Manchester atunci poate n-ar fi o idee rea să scoți meciul din listă.

Rând pe rând selectează pronosticurile pe care le consideri bune separat. Eventual le poți da și o notă a încrederii. Cum ar fi pronosticul în care ai cea mai mare încredere nota 10, următorul 9.90, al treilea 9.80 și tot așa. În final aranjează-le descrescător în ordinea încrederii.

Mai trebui acum doar să adaugi pronosticurile pe biletul de pariuri și să te oprești în momentul în care ajungi la o cotă rezonabilă. Dacă de exemplu după ce ai adăugat cele mai de încredere 6 pronosticuri ai ajuns la o cotă de 5-6 poate că ar fi indicat să nu mai riști și cu următorul pont, chiar dacă teoretic pare și el foarte bun.

După ce ai văzut cum se analizează oferta de pariuri pentru a face biletul zilei nu-ți mai rămâne decât să ții cont de sfaturile primite. Foarte probabil în timp vei reuși să ai rezultate notabile cu biletul zilei.

iti recomandam jocul responsabil la pariuri. Daca ai probleme cu jocurile de noroc te sfatuim sa apelezi la ajutorul prietenilor, familiei sau a persoanelor de specialitate.

 

One Thought to “Cum analizezi oferta de pariuri pentru a face biletul zilei”

  1. […] nu poate trece de 2 cu mult, deci daca pariorul este in cautare de ceva mai riscant, poate verifica oferta din biletul zilei. Desi alegerile pentru cota 2 sunt destul de sigure, daca pariorul isi doreste sa investeasca mai […]

Leave a Comment