Sălaj: numărul infectaților cu Covid-19 raportați a ajuns la 30

Un nou caz de infectare cu coronavirus a fost raportat, duminică, în Sălaj. Numărul d einfectări a ajuns la 30, dar facem precizarea că această cifră reprezintă numărul celor depistați și raportați de autorități. Numărul deceselor raportate este de 5, cu precizarea că toți cei decedați au avut boli asociate grave, decesele nefiind raportate cu mențiunea că s-au produs exclusiv din cauza infectării cu Covid 19. Numărul deceselor la nivel național a ajuns, duminică, la 608.

Mai mult...

HC Zalău încheie sezonul 2019 – 2020 pe teren

Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a aprobat zilele trecute varianta propusă de FRH cu privire la încheierea sezonului 2019 – 2020, urmând ca echipele să aibă un program infernal în luna iunie. Şapte etape au mai rămas de disputat din actualul sezon al Ligii Naţionale de handbal feminin, cinci dintre acestea urmând să se dispute sub formă de turnee. Primele jocuri sunt programate în 5 iunie, sferturile de finală ale Cupei României, iar în 6 – 7 iunie, Final-Four-ul Cupei României. Primul turneu din Liga Naţională, care…

Mai mult...

Bancul zilei

O fetiţă stătea în poala bunicului ei, examinându-i cu atenţie părul alb si rar, apoi îşi plimbă degetele peste ridurile adânci de pe faţa şi gât: -Pe tine te-a făcut Dumnezeu? întrebă ea. -Da, spuse bunicul. -Şi pe mine tot Dumnezeu? -Da, replică bătrânul. -Ei bine, nu crezi că Dumnezeu îşi face treaba mai bine acum decât înainte?

Mai mult...