Zvonotecă

# E fain orașul, trebuie să îți spel zilnic mașina, e locul unde se construiește de 30 de ani și tot nu e gata. Ce mai, e un oraș viu, asta ca să înțeleagă cei care confundă Zalăul cu Sălajul că urbea noastră are tot ce-i trebuie. Aici totul este posibil.

# S-au agitat câțiva politicieni locali și s-au repezit la gâtul câtorva elevi cu 10 la examene. Să-i premiem! Nenea parlamentarul, președintele de organizație sau potențial candidat la alegerile din 2024, toți ăștia s-au gândit să scoată bănuțul din jeb și să le ungă sufletul bieților prunci.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonotecă”

  1. […] # E fain orașul, trebuie să îți spel zilnic mașina, e locul unde se construiește de 30 de ani și tot nu e gata. Ce mai, e un oraș viu, asta ca să înțeleagă cei care confundă Zalăul cu Sălajul că urbea noastră are tot ce-i trebuie. Aici totul este posibil. # S-au agitat câțiva politicieni locali și s-au repezit la gâtul câtorva elevi cu 10 la examene. Să-i premiem! Nenea parlamentarul, președintele de organizație sau potențial candidat la alegerile din 2024, toți ăștia s-au gândit să scoată bănuțul din… Citeste mai mult […]

Leave a Comment