Zvonoteca

# Astralis, acest colț mirific al Zalăului unde totul este posibil, chiar și bătaia între femei, leliuci care se caftesc pentru controlul asupra bărbatului, asupra iubirii. Gurile rele vorbesc că a fost tărăboi lângă piață de 8 Martie. Femei în toată firea s-au luat la harță, s-au luat la palme, și-au dat la picioare, la bu… la fese. Noroc a că a intervenit rapid un bărbat și le-a calmat. Spectacol, ce mai.

# Ne plac politicienii din Sălaj. Mai să credem că stânga și-a dat mâna cu dreapta și așa vor merge și la alegeri. Țucatul forțat pă obraz e scump, dar e obligatriu când vrei să pui mâna pe ciolanul gras. Anul viitor sunt alegeri, multe alegeri, iar primarii încep deja să își arate mărețele realizări. Iar când în campanie sunt implicați și popii, situația e clară. Trăiască primarul, popa pe lângă el, iar electoratul dă-l în mă-sa, că oricum ne votează.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

2 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Astralis, acest colț mirific al Zalăului unde totul este posibil, chiar și bătaia între femei, leliuci care se caftesc pentru controlul asupra bărbatului, asupra iubirii. Gurile rele vorbesc că a fost tărăboi lângă piață de 8 Martie. Femei în toată firea s-au luat la harță, s-au luat la palme, și-au dat la picioare, la bu… la fese. Noroc a că a intervenit rapid un bărbat și le-a calmat. Spectacol, ce mai. # Ne plac politicienii din Sălaj. Mai să credem că stânga și-a dat mâna cu dreapta și așa… Citeste mai mult […]

Leave a Comment