Zvonoteca

# Directoarea unei organizații din Sălaj se crede tot înainte de 1989, aduce ode regimului, îl susține, îl îngrijește și se uită neagră de furie spre cei care își permit să denrigreze pe cel care conduce, pe cel aflat la putere. Domnucă, vă spunem doi dacă nu știți, vechiul regim s-a încheiat de câteva decenii, reveniți-vă sau lăsați-i pe alții. Stop!

# Prețurile apartamentelor din Zalău au luat-o razna. Nu prea mai sunt cumpărători, dar prețurile tot mari sunt. Vorba aia, nu e prost cine cere, e dulău cel care dă.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Directoarea unei organizații din Sălaj se crede tot înainte de 1989, aduce ode regimului, îl susține, îl îngrijește și se uită neagră de furie spre cei care își permit să denrigreze pe cel care conduce, pe cel aflat la putere. Domnucă, vă spunem doi dacă nu știți, vechiul regim s-a încheiat de câteva decenii, reveniți-vă sau lăsați-i pe alții. Stop! # Prețurile apartamentelor din Zalău au luat-o razna. Nu prea mai sunt cumpărători, dar prețurile tot mari sunt. Vorba aia, nu e prost cine cere, e dulău cel care… Citeste mai mult […]

Leave a Comment