Zvonoteca

# Nu mai găsești un loc de parcare în Zalău, tot e plin, centrul orașului e zăpăcit, șantierul e în floare, parcările sunt un vis, trotuarele sunt pline, tamponările sunt la ele acasă, nebunie curată. E fain orașul nostru, e mic și spart.

# Se plânge lumea că e greu, dar la proteste nu vezi țipenie de sălăjeni. Urlă toți pe facebook că nu sunt bani, că gazul e scump, că aia și cealaltă, iar când îi chemi la proteste se fac că plouă, că sunt la muncă, nu pot, au treabă, lasă, data viitoare. Vorba aia, în gură și tastatură sunt tot mai mulți viteji.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

4 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. […] # Nu mai găsești un loc de parcare în Zalău, tot e plin, centrul orașului e zăpăcit, șantierul e în floare, parcările sunt un vis, trotuarele sunt pline, tamponările sunt la ele acasă, nebunie curată. E fain orașul nostru, e mic și spart. # Se plânge lumea că e greu, dar la proteste nu vezi țipenie de sălăjeni. Urlă toți pe facebook că nu sunt bani, că gazul e scump, că aia și cealaltă, iar când îi chemi la proteste se fac că plouă, că sunt la muncă, nu pot,… Citeste mai mult […]

  2. […] # Nu mai găsești un loc de parcare în Zalău, tot e plin, centrul orașului e zăpăcit, șantierul e în floare, parcările sunt un vis, trotuarele sunt pline, tamponările sunt la ele acasă, nebunie curată. E fain orașul nostru, e mic și spart. # Se plânge lumea că e greu, dar la proteste nu vezi țipenie de sălăjeni. Urlă toți pe facebook că nu sunt bani, că gazul e scump, că aia și cealaltă, iar când îi chemi la proteste se fac că plouă,  » Mai multe detalii […]

  3. Anonim

    Este ora 9,11 azi 25 oct. În cartierul Stadion toate luminile stradale sunt aprinse. Iar mahării ne tot dau cum sa economisim energia. Zvonarasul ar trebui să vadă cum se risipește zilnic curentul electric pe străzile din Zalâu. Plătește românul prost.

Leave a Comment