Zvonoteca

# Multă zavistenie s-a pornit în rândul cetățenilor de când a început tăiatul copacilor din oraș. Și cum toți cârcotașii sunt specialiști în tăiat, dar și în peisagistică, au început să curgă sudalmele și blestemele pe paginile de socializare. Așa că orice se face p’acilea, începe cu gâlceavă și se finalizează la fel, tot cu gâlceavă. Dacă se face nu e bine cum se face, dacă nu se face, iar nu-i bine că nu s-a făcut. Era greu să întrebi un specialist, care îţi va spune că brazii aceia erau aproape uscaţi, urâţi, că vor fi plantaţi alţii tineri şi viguroşi. E cel mai simplu să fii cârcotaș, să stai pe margine, să supervizezi și să dai cu parul.

# Cară sălăjenii noştri lemne într-o veselie. Cu remorcuţa, câte puţin în fiecare zi. Şi uite aşa dispare câte o pădure. Nu cu tirul, cu remorcuţa.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

5 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. […] # Multă zavistenie s-a pornit în rândul cetățenilor de când a început tăiatul copacilor din oraș. Și cum toți cârcotașii sunt specialiști în tăiat, dar și în peisagistică, au început să curgă sudalmele și blestemele pe paginile de socializare. Așa că orice se face p’acilea, începe cu gâlceavă și se finalizează la fel, tot cu gâlceavă. Dacă se face nu e bine cum se face, dacă nu se face, iar nu-i bine că nu s-a făcut. Era greu să întrebi un specialist, care îţi va spune că brazii aceia erau…  » Mai multe detalii […]

 2. grasulibtred

  au disparut cuiburile de ciori asta e cel mai important

  1. Anonim

   Da.S-au mutat 10 metri mai incolo.

 3. dd

  La cata urina de caine exista in zalau,fiecare scara de bloc avand cel putin un apartament unde este caine,nu cred ca se vor prinde brazii si copacii care ziceti voi ca se vor planta in loc. Asta va garantez eu

 4. Anonim

  Copacii din centru s-,au tăiat pentru a fi vizibile de departe statuile celor doimunguri. Ce naiba este așa de greu de înțeles ?

Leave a Comment