Zvonoteca

# De mai ține mult seceta asta, sigur ajunge prețul la metru’ cub de apă potabilă mai scump decât kila de aur. Cine poate musai tre’ să facă rezerve, măcar în cada de la baie. E și secetă, dar și avariile apar tam-nesam. Aparițiile lor sunt devastatoare mai ales când vine vorba de vasul de toaletă.

# Mare atenție la apa îmbuteliată. Comercianții, profitând de sezon, dar și de vremuri, au scos la vânzare fel de fel de sortimente la prețuri mai lesne. Ce e ieftin nu-i musai bun. Sănătate e cea mai scumpă!

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # De mai ține mult seceta asta, sigur ajunge prețul la metru’ cub de apă potabilă mai scump decât kila de aur. Cine poate musai tre’ să facă rezerve, măcar în cada de la baie. E și secetă, dar și avariile apar tam-nesam. Aparițiile lor sunt devastatoare mai ales când vine vorba de vasul de toaletă. # Mare atenție la apa îmbuteliată. Comercianții, profitând de sezon, dar și de vremuri, au scos la vânzare fel de fel de sortimente la prețuri mai lesne. Ce e ieftin nu-i musai bun. Sănătate… Citeste mai mult […]

Leave a Comment