Cum arată o piață dintr-o comună sălăjeană? Investiția din Sâg este de un milion de lei

Lucrările de construcție la noua piață agroalimentară din localitatea Sâg se apropie de final. Investiția este aproape gata, iar piața este considerată una dintre cele mai moderne din Sălaj.

 

Nu mi-am propus să laud pe nimeni, nu mă interesează nici culoarea politică a aleșilor locali, ci faptul că în centrul de comună este pe punctul de a fi dată în folosință o piață agroalimentară considerată ca fiind printre cele mai moderne din județ.

 

 

Investiția a fost realizată cu fonduri europene și este de aproximativ un milion de lei. Potrivit oficialilor administrației locale, există șanse ca noua piață să fie dată în folosință spre sfârșitul lunii august sau în luna septembrie a acestui an. În noua piață își vor putea vinde marfa producători din Sâg și din comunele învecinate. Piața dispune de toate utilitățile necesare pentru desfășurarea unui comerț civilizat, la standarde cât se poate de normale.

 

One Thought to “Cum arată o piață dintr-o comună sălăjeană? Investiția din Sâg este de un milion de lei”

  1. […] Lucrările de construcție la noua piață agroalimentară din localitatea Sâg se apropie de final. Investiția este aproape gata, iar piața este considerată una dintre cele mai moderne din Sălaj. Nu mi-am propus să laud pe nimeni, nu mă interesează nici culoarea politică a aleșilor locali, ci faptul că în centrul de comună este pe punctul de a fi dată în folosință o piață agroalimentară considerată ca fiind printre cele mai moderne din județ. Investiția a fost realizată cu fonduri europene și depășește un milion de euro. Potrivit oficialilor administrației locale,… Citeste mai mult […]

Leave a Comment