Zvonoteca

# Sătul să-și vadă nevasta țeapănă de beată, un zălăuan s-a hotărât să ia atitudine. S-a dus omul, a luat ce a prins la mână, și-a făcut curaj și s-a pus și el pe băut. Doi dintr-un foc, ce mai! A venit vecina de vis-a-vis, i-a certat, dar a intrat și ea în horă. Gurile rele vorbesc că a fost nevoie de ceva pirule să-și revină cei trei. Și să mai zică cineva că în Sălaj nu se bea, se bea de se stinge, iar pălinca face victime.

# Se vorbește că unele primării nu mai au bani de facturi pentru plata motorinei, a utilităților, că bate vântul, că e gol, că prețurile s-au tot mărit, iar finalizarea investițiilor pare treabă imposibilă. Iaca, cine știe, poate trăim să-i vedem pe primari că umblă cu șareta la județ.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Sătul să-și vadă nevasta țeapănă de beată, un zălăuan s-a hotărât să ia atitudine. S-a dus omul, a luat ce a prins la mână, și-a făcut curaj și s-a pus și el pe băut. Doi dintr-un foc, ce mai! A venit vecina de vis-a-vis, i-a certat, dar a intrat și ea în horă. Gurile rele vorbesc că a fost nevoie de ceva pirule să-și revină cei trei. Și să mai zică cineva că în Sălaj nu se bea, se bea de se stinge, iar pălinca face victime. # Se… Citeste mai mult […]

Leave a Comment