Zvonoteca

# Un zălăuan n-a mai rezistat. L-a luat burta lângă piața mică. A venit brusc, fulger a fost! Prezenți întâmplător în zonă, niște idioți au vrut să facă poze, să se bucure de necazul bietului om. Noroc că pe acolo treceau și oameni normali. Omul a scăpat de necaz, dar și de fotografiile celor care n-au mai văzut un om chinuit de grijile zilei.

# Sunt tare necăjiți angajații unor instituții că a trecut și nebuna asta de pandemie, iar acum trebuie să iasă iar pe teren, să muncească, să mai pună mâna. Știți cu toții, unii n-au făcut nimic tocmai pentru că e pandemie. Ghinion, restricțiile au dispărut, iar munca trebuie făcută iar.

* A se considera pamflet. Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare! Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Un zălăuan n-a mai rezistat. L-a luat burta lângă piața mică. A venit brusc, fulger a fost! Prezenți întâmplător în zonă, niște idioți au vrut să facă poze, să se bucure de necazul bietului om. Noroc că pe acolo treceau și oameni normali. Omul a scăpat de necaz, dar și de fotografiile celor care n-au mai văzut un om chinuit de grijile zilei. # Sunt tare necăjiți angajații unor instituții că a trecut și nebuna asta de pandemie, iar acum trebuie să iasă iar pe teren, să muncească, să… Citeste mai mult […]

Leave a Comment