Zvonoteca

# Fățărnicia este prezentă și în vremuri grele, iar unii politicieni loco au început să-și facă reclamă, ba că primesc, ba că sprijină ucrainieni, dar cei mai mulți habar nu aveau cum e cu refugiții, ce se întâmplă, cum se procedează. Pe facbook toți sunt viteji. Ia să ne mai facem puțină imagine chiar și pe spatele războiului.

# A apărut informația că parcarea de al spital nu va fi gratuită. Aproape că s-a golit instantaneu, au dispărut mașinile de zici că au devenit fantome. Totul e bun cât e gratis și fără reguli.

* A se considera pamflet.
Orice asemănare cu personaje reale este pur întâmplătoare!
Zvonăraşul de serviciu

One Thought to “Zvonoteca”

  1. […] # Fățărnicia este prezentă și în vremuri grele, iar unii politicieni loco au început să-și facă reclamă, ba că primesc, ba că sprijină ucrainieni, dar cei mai mulți habar nu aveau cum e cu refugiții, ce se întâmplă, cum se procedează. Pe facbook toți sunt viteji. Ia să ne mai facem puțină imagine chiar și pe spatele războiului. # A apărut informația că parcarea de al spital nu va fi gratuită. Aproape că s-a golit instantaneu, au dispărut mașinile de zici că au devenit fantome.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment