Zvonotecă

# Strategiile, după alegeri se văd! Schimbări esențiale au loc prin diverse instituții din municipiu, acum, după ce alegerile s-au terminat și sacii îs bine așezați, la locul care trăbă, vorba aceea. După plecarea “de bună voie și nesilit de nimeni” a șefului de la potera locală, urmează permutări și prin cultura municipiului, aia prin care bate vântul pandemic încă de dinaintea sosirii covidului pe meleaguri meseșene. Gurile rele spun că schimbările – venite pe cale legală, evident – nu se opresc aici. Urmează mutări noi, care mai de care mai surprinzătoare. Măcar de-ar fi de bun augur!

# Panică mare pe la o enstituție din buricu’ târgului, după ce angajații au citit în presa vecină că noul șef al Bihariei face curățenie prin birouri. Și ce curățenie, fraților! S-a anunțat că își vor lua zborul jumătate din angajați! S-a băgat panica și prin județul nostru, bat-o vina! Le e teamă multora că noul ales de Sălaj, care va fi uns pe scaun cât de iute, va proceda la fel. Adevărul e că nici la noi n-ar strica un șters de praf, dacă de curățenie generală nu va fi vorba…

3 Thoughts to “Zvonotecă”

  1. Anonim

    Sa vedem. Grav e ca la noi ii tot schimbam pe unii cu alții. La fel de comppetenti

  2. Anonim

    Domnule Primar, dacă la Trif ați ajuns ne-ați dezamăgit total.Vreo 14-15 voturi nu le mai vedeți de la noi de la locala. Puneți măcar un om cu carnet de partid competent, sau are și Lucian carnet de partid și nu știm noi ?????

  3. Alfaman

    Sunt f.multi bugetarasi care plimba hartiute pe bani multi. Vb aceea: La Stat serviciu-i bunu’ , unde-s 5 putea fi unu’.

Leave a Comment