Zvonoteca

# Într-un ziar vecin se fac temenele și se aduc ode în centimetri și milimetri antici marilor realizări! Cică “adimistrația” loco, compusă exclusiv din oameni care transpiră și când e frig, de atâta muncă, ’’reamenajează și redecorează cu stil living-room-ul și sufrageria Zalăului’’. Nu-i rău, dar o budă, pardon WC, mai acătării, pe când în centrul orașului?

# Una bucată alianță care se vrea în moțul conducerii viitoare a municipiului, zice că a luat la bifat străzile din Zalău care nu au canalizare. Da, da, ați citit bine, sunt străzi mari, importante, dar și mai micuțe, care nu au canalizare! În fața unui asemenea dezastru și a unei astfel de mostre de lene, nepăsare și minciună a celor care au condus municipiul în trecut, dar și acum, chiar nu mai ai ce să spui! Și dă-i și verifică și notează… că a fost de muncă, nu glumă. Cum s-ar zice, lasă că venim noi și facem o manțocărie prin care, cei care ați înghițit de vreo 20 ani promisiuni galben-albastre dar și roșii, pe acest segment, nu veți mai avea de suferit. Așa e. Și marmota învelea ciocolata în staniol. Dacă ar ști bieții proaspăt aliați că zălăuanii de pe străzile pe care curg dejecțiile la vale, nefiind cum spuneam canalizare, chiar nu mai cred în asemenea baliverne, ar lăsa-o și ei mai moale cu astfel de promisiuni care, cel mult, stârnesc râsul.

Alte articole

3 Thoughts to “Zvonoteca”

  1. Anonim

    Nu le aminti de WC in centrul orasului, ca iar o sa instaleze o buda ecologica pe platou, care va costa cât un apartament în centrul Clujului, aşa cum a fost cea pe care nu demult au ridicat-o de acolo. Ați văxut pe cineva să întrebe pe nai marii primariei despre acea risipa de bani?

  2. Alfaman

    E un WC imens care se renoveaza de cateva luni ,in fata platoului de marmura.E clarirea aceea unde la balcon vorbea Ceausescu.

  3. Anonim

    Am fost sa ma c-a-c la primarie !! Am trecut de gardianca de la poarta I Am gasit o buda mica sub trepte acolo !! Am avut ghinion sa nu fie hartie, dar erau destule afise care au fost foarte informative, mototolite mai ales !!

Leave a Comment