Zvonotecă

#Foarte cochet, frumos și…”altfel”, un salon de frizuri șmechere și coafuri elaborate, nou deschis în Zalău, undeva în Brădet. Ineditul nu constă exclusiv în faptul că serviciile de de calitate, ci și în faptul că este prima unitate de profil care organizează o tombolă cu premii în pachete de servicii complete pe segment. Personalul angajat este cât se poate de… degajat, amabil, profesionist. Ceea ce e diferit aici este atmosfera și felul în care ești… servit. Poate că și celelalte unități de profil din municipiu ar trebui să ia acest exemplu, cu atât mai mult cu cât vorbim de un salon cu servicii profesionale, de înaltă calitate. Să vă mai spunem că prețurile sunt (foarte!) accesibile, incomparabile cu multe alte locuri care se vor a fi de fițe dar păstrează încă obiceiurile comuniste întâlinte în anii 80 prin frizeriile de cartier? Nu-i dăm numele, îl găsiți voi pe harta orașului! Ce bine ar fi dacă în toate unitățile din Zalău – magazine sau alte unități, am găsi un personal la fel de zâmbitor, amabil și pregătit, cum sunt tinerii din micul salon amintit mai sus.

# Când pisica nu-i acasă… ceilalţi dorm. Cam aşa s-ar putea rezuma activitatea dintr-o instituţie impunătoare din centrul urbei, unde solicitările jurnaliştilor sunt puse în stand-by până când boss-ul cel mare vine la birou. Iar dacă şeful e pe teren/concediu/delegaţie… pixu-n cui!

2 Thoughts to “Zvonotecă”

  1. Anonim

    unde in Bradet? trebuie sa ma tund !

    1. Anonim

      Cred ca este salonul din sus de Codiflor langa bancomatul banca transilvania peste drum e biserica acela este nou si da, este asa cum e descris la zvonoteca. Sunt foarte multumita si pot sa spun socata de preturile f convenabile.

Leave a Comment