Zvonoteca

# Degeaba se respectă patronii unor supermarketuri din Zalău şi încearcă să-şi respecte şi clienţii, dacă vânzătoarele sunt… cum sunt. Poate am nimerit noi într-un moment nepotrivit, atunci când am rugat-o să ne servească cu o bucată de caşcaval. Totul a fost ok până în momentul în care a ajuns la aparatul de feliat şi a găsit o bucată mai veche de caşcaval, spunând că din aceea ne feliază, nu din bucata întreagă pe care a luat-o din vitrină. Normal că i-am spus că nu dorim, doar nu aveam de unde şti cât de veche e bucata găsită ulterior. A cam strâmbat din nas, dar, până la urmă, nu a avut de ales şi ne-a tăiat din bucata întreagă.

# Luni, în prima zi de şcoală, un tinerel de la circulaţie încerca să dirijeze maşinile în intersecţia de pe Cloşca. Fiind la început de meserie, a mai greşit şi el, ca orice om, şi i-a bulversat puţin pe câţiva şoferi. Numai muncind înveţi, nu fiţi atât de răi cu omul că a scos-o oarecum la capăt. Data viitoare va fi mai atent şi va şti care-i strada cu sens unic şi care-i cea cu circulaţie în ambele sensuri.

3 Thoughts to “Zvonoteca”

 1. Alfaman

  Apropo de vanzatoare: in Jibou la ABC Petran, de putin timp la casa e o creatura nou angajata care e respingatoare prin atitudinea ei. Are o mimica de parca uraste clientii si cand e intrebata ceva de vreun produs te injura din priviri. Nu stiu cum o cheama ca n-avea ecuson.

 2. Alfaman

  Noii politisti au trecut examenele cu ajutorul relatiilor. De fapt ca multi altii din generatiile anterioare.

  1. Daneiel

   Sa morti tu mai Caca man?

Leave a Comment